Nepřišel Ti mail s novinkami? Můžeš si ho přečíst přímo na s.magazínu (a nezapomeň si newslettery přihlásit, ať nepřijdeš o shrnutí toho nejvýznamnějšího z redakce s.magazínu a dění na signály.cz).

 

Ahoj!

Neozvali jsme se delší dobu, ale to rozhodně neznamená, že bychom zaháleli, naopak!

Výsledek obrázku pro signály.cz logo
A takhle bude vypadat nové logo. 

Asi největší novinka se týká připravovaných změn na webu. A že to bude změna pořádná! Bude se týkat nového designu, který vyjde co nevidět. Není se třeba bát, zelená nám zůstane a nové prostředí bude určitě inspirativní a příjemné pro nás všechny. Zpočátku omluv případné nedostatky a neboj se připomínkovat, signály jsou přece naše a je důležité, aby nám vyhovovaly.

 

https://www.signaly.cz/fotky/74118/1641080

 

A na co se můžeš těšit dál? Poslední díl pořadu Církev za oponou čeká ve střižně na finální úpravy a tentokrát se bude týkat anulace manželství. 

 

V běhu je i nový projekt – krátké videokatecheze různých kněží, nenecháme usnout ani Signály z kavárny či Ekosignály. S novým vzhledem se tak trochu změní i s.magazín – bude přehlednější a (jak doufáme) bude splňovat všechny předpoklady k tomu, aby se stal tvým oblíbeným čtivem. 

 

Do nové podoby s.magazínu by se nám hodilo pár šikovných prstů. Baví tě psaní a chtěl bys rozšířit naši redakci? Neváhej se ozvat mě nebo komukoliv jinému z realizačního týmu. Nová krev je vítána!

https://www.krestanskydarek.cz/produkt/hrnek-se-lzickou-ryba/

A ještě jedna novinka, tentokrát pro členy Klubu přátel. Do konce roku 2019 můžeš uplatnit 10% slevu na e-shopu https://www.krestanskydarek.cz/. Stačí zadat bonusový kód z tvojí slevové kartičky. 

Pokud ještě členem Klubu přátel nejsi, jsi samozřejmě srdečně zván! Stačí přispět na darujme.cz  

A tím se také dostávám téměř na konec dnešního newsletteru. Moc děkujeme všem za podporu, provoz, realizované projekty i lidé něco stojí a bez těch, kteří nás podporují, by to nešlo. Budeme rádi, když se přidáš i ty, a to právě na výše uvedeném odkazu na darujme.cz. Za každou finanční pomoc a modlitbu jsme vděční!

Doufám, že se ti bude nový design líbit a že všechno bude šlapat tak, jak má!

Za celá realizační tým přeju krásný podzim!

Šéfredaktorka Katusi