Žijeme v době zážitků a informací.
Posloucháme a říkáme denně tisíce slov, sdílíme množství dat.
Posíláme, přijímáme, lajkujeme – mezi námi se toho hodně děje.
Ale co když jsme předurčeni pro něco úplně jiného?
Pro něco velkého, slavného a neskutečného.
Pro absolutní revoluci, která všechno obrátí vzhůru nohama.
Pro Království, které trvá věky, zatímco se všechny ostatní říše a státy dávno rozpadly.
Pro něco, co potichu klíčí a roste právě teď a právě tady - mezi námi.

 

Takové je téma letošního ročníku a už jen necelých sto padesát dnů zbývá do jeho zahájení. 
United se letos koná na Vsetíně v termínu 23. – 25. 8.! 

Vstupenky jsou již v předprodeji na internetových stránkách festivalu, kde najdete i možnost využít různé slevy. Kromě toho náš web Signály po Velikonocích vyhlásí soutěž o volné vstupenky! Nové informace o akci můžete sledovat i přímo na Signálech prostřednictvím blogu festivalu.

První ročník UNITED proběhl v roce 2011, v minulém roce účast přesáhla 4500 lidí. Multižánrovost se promítá ve škále koncertů různých hudebních stylů a spektru dalšího programu – semináře, workshopy, divadlo, film, sporty, street scéna, služba modliteb a duchovního poradenství.

Kdo přijede?

Jako každoročně na něm vystoupí domácí i zahraniční kapely – například Divine Attraction, Awaken Worship, Jiný rytmus nebo Christafari – a hudebníci jako Miriam Kaiser či Roman Dostál. Mezi hlavními řečníky se objeví Michal Apetauer nebo Roman Dostál.

 

Tím však výběr aktivit na UNITED zdaleka nekončí. Účastníkům je k dispozici třeba modlitební karavan, nebo možnost navštívit výstavní prostor UNITED Challenge, kde se představí organizace nabízející aktivní zapojení do svých aktivit v nejrůznějších oblastech, ať už dobrovolnictví, vzdělávání, volnočasové aktivity či koučing. Nechybí ani dětská scéna.

Do chodu samotného festivalu je možné se zapojit na různých pozicích jako dobrovolník, ale třeba i jako tanečník v tělese Anety Morales; vzdálení podpora je možná finančně i modlitbou.  

 

 

Fotografie: United 2017/Signály.cz