Vašek přišel jako první s dobrou zprávou. Signály získaly grant od nadace Renovabis. Minimálně polovinu z něj tým investujeme do programátorských prací na webu. O dalších projektech vás budeme informovat. Podařilo se nám najít nové programátory, brzy vám je představíme v s.magazínu, zároveň s přehledem celé nové struktury. V posledních dnech jste si už mohli všimnout inovací z jejich dílny: nového designu redakčních blogů s.magazínu, opravy ořezávání malých profilových fotografií nebo možnost ukládání fotek – pravým tlačítkem.

 

Ve sbírce na pomoc uprchlíkům jsme vybrali 3 400,- Kč. Pošleme je do na konto Diakonie Českobratrské církve evangelické, respektive jejího Střediska humanitární a rozvojové spolupráce.

 

S Bětkou, která přiběhla v pauze z divadla, jsme probírali nové věci do e-shopu signálů. Nyní je tam pro vás nový sborník příspěvků z vašich blogů na signály.cz, knížečka Boží doteky.

 

Pepa byl rád, že už známe vítěze ankety o logo CSM v Olomouci. Najdete ho zde. Určitě se vám bude líbit!

 

Hledáme dobrovolné pomocníky do stánku signálů (stačí pomoc v řádu několika hodin) na setkání s papežem v Krakově. Kdo by byl ochotný, ozvěte se Dominikovi. Ano, je to tento zelený borec!

 

Nově jsme také zrychlili Tipy na videa. Nyní vychází díky novým dobrovolným posilám Lence, Heidušce a Teastylerovi třikrát týdně (pondělí, středa a pátek). Děkujeme jim za jejich práci.

 

Ve středu proběhl další v řadě pravidelných Chatů s osobností. Hostem byl tentokrát emeritní plzeňský biskup Mons. František Radkovský. Diskuzi si můžete prohlédnout zde. Pro informace o dalších plánovaných diskuzích se můžete přidat do společenství Chat s osobností.

 

Důležitá zpráva od Aničky na závěr: soutěž o cestu do Krakova zdarma “Čteme Evangelium podle Matouše” je definitivně u konce.

Seznam soutěžních otázek a správných odpovědí najdete na blogu společenství Soutěže na signálech, kde se brzy objeví i kompletní seznam výherců hlavních cen.

 

Pokud jste se nestihli zúčastnit, blíží se třetí a poslední možnost, jak před světovým setkáním příliš neodlehčit své peněžence. Již brzy začne soutěž “Videosvědectví o SDM”, kde je pro dva vítěze připravena 50% sleva na registračním poplatku! Sledujte přehledovou soutěžní stránku https://www.signaly.cz/soutez, nebo se ještě lépe pro jistotu přidejte do společenství Soutěže na Signálech.

 

Celou poradu jsme mysleli na Terku, která sedí nad diplomkou a nemohla přijet. Alespoň jí tedy držíme palce při psaní!

 

Za realizační tým doufáme, že jste prožili krásné první dny Velikonočního oktávu. Velikonoční svátky však celé trvají padesát dnů, až do slavnosti Seslání Ducha Svatého, tedy - Aleluja!


Napadá vás, jak vylepšit signály.cz? Napište nám na [email protected].