Na první lednové poradě jsme se tak pomalu rozjížděli, Vašek se sám svěřil, že se mu nechce nic dělat ;) (na jeho obhajobu - pracuje o 106, byť spoustu práce u vás na monitorech není vidět). Měl za námi dorazit P. Jenda, ale schvátila jej nemoc. Řešili jsme hodně otázku Krakova, stánku, marketingu a propagace za signály obecně. Slovo ale padlo i na redakci a chystané změny v s.magazínu. 

Kvůli konkrétním vizím v rámci s.magazínu, na které ale znalosti nás, programátorsky nezdatných v RT, nestačily, jsme se v polovině ledna sešli i s Hrachem a grafikem Ondrou. Posunuli jsme naše plány zase o kus dále. Z této porady, která vlastně ani nebyla oficiálně "porada RT", přinášíme fotografii, kterou Václav v mailu do redeakce směle pojmenoval jako "svatá trojice :)". 

zleva: Hrach, grafik Ondra, Václav

Během druhé lednové porady RT jsme v podstatě mluvili pouze o s.magazínu a spoustě práce, která nás teď v této souvislosti zavaluje. O tom, co přesně za změny se od února (v plném provedení od 15. února) chystá, vás samozřejmě budeme informovat v samostatném článku. Ale jak jste si mohli přečíst už v minulých zápisech z porad - zavádíme nové rubriky a chceme je naplňovat pravidelně a systematicky. Sháníme na dlouhodobější (ale klidně i drobnější a časově nenáročnou) spolupráci kolegy do redakce, kteří by se chtěli podílet na chodu rubrik "Duchovní inspirace" a "Ze života". Koho z vás to láká či jen zajímá a chtěl by se dozvědět více, napište prosím na [email protected]. Zkušenost se psaním blogů nebo přímo studium žurnalistiky je samozřejmé výhodou, nikoli však podmínkou!