Během prosince jsme se sešli na dvou poradách RT. Na začátku adventu pro nás měl náš duchovní P. Pepa pár duchovních povzbuzení. Na základě toho se dostáváme k duchovní podpoře na signálech a přemýšlíme, proč je tak málo využívaná, když je to velmi kvalitní a výjimečná služba…

náš duchovní o. Pepa

Bětka dělala průběžně pořádek ve „skladu“ – tj. skříň s našimi produkty (tričky atd.), které si můžete zakoupit v e-shopu nebo na akcích, kam jezdíme.

Pokračujeme v restrukturalizaci s-magazínu, snažíme se definovat jednotlivé rubriky, vymyslet jejich náplň a pravidelnost.

S blížícím se závěrem roku nás jakožto spolek neminou ani některé administrativní záležitosti.

Jistě má většina z vás doma knihu Klávesnice mezi nebem a zemí. Komu se líbí, máme pro vás dobrou zprávu. Konečně posíláme do tisku další díl!

Rádi bychom také trochu obnovili život ve společenstvích. Mnoho z vás jistě zaznamenalo relativně nové společenství Ženy, matky, manželky, které velmi dobře funguje. Bylo by dobré, aby takto živě fungovaly i další společenství na signálech. Které společenství (pro jakou skupinu, s jakým tématem) by pro vás bylo důležité, aby fungovalo? Které byste dokázali třeba i s naší pomoc rozpohybovat? Ozývejte se do komentářů nebo na mail [email protected]

Začátkem února také plánujeme v Brně setkání redakčních pomocníků a dobrovolníků, abychom se mohli z více pohledů podívat na to, jak (spolu)pracovat a co udělat pro úspěšný chod a rozvoj signálů.

Těšíme se na další práci opět v novém roce 2016 ;)