Tentokrát chceme oslovit nejširší řady našich uživatelů, a proto úplně všem  uživatelům signály.cz nabízíme možnost zasoutěžit si o lístky na festival Freakfest. Hrajeme o deset lístků po dvou. Hledáme tedy pět výherců, z nichž každý obdrží dva lístky na výjimečný křesťanský festival.


Hlavním hostem letošního ročníku této křesťanské hudební akce bude kalifornská rocková sestava The Violet Burning, jako další zahraniční host vystoupí americká reagge formace Rocksteady. Z českých umělců zahrají popová zpěvačka Markéta Lišková, klávesista Roman Dragoun, britpopová kapela R.E.J., alternativní rocková formace Runaway my son a hardcorová sestava Up!Great. Dopolední program bude věnován workshopům a seminářům, které povedou Karel Řežábek, Jakub Limr, Josef a Bohunka Horští a Rastislav Čižmár.

Odpoledne budou patřit recitálům, divadelním, pantomimickým a tanečním představením. Na uměleckém podiu se mimo jiných vystřídají: Laurie Bram, Jana Švajdlerová, Slávek Klecandr, Karel Řežábek, Amnis a Divadelní spolek Kairos2. Večery budou vyhrazeny hudbě, na hlavním podiu vystoupí pozvané zahraniční a domácí kapely. O doprovodný program se postará umělecký stan, čajovna, noční kino a oblíbené půlnoční mše.

Freakfest je alternativní hudební open air festival. Letošní, v pořadí šestý ročník, se koná od 27. srpna do 29. srpna 2010 v kempu Buňkov, Břehy u Přelouče. Pořadatelem je občanské sdružení Jesusfreax. Více informací najdete na webu www.freakfest.cz a samozřejmě také na signály.cz na profilu akce.

A kdo tedy lístky vyhraje?

Po dvou lístcích dostane prvních pět z vás, kteří odpoví mně vzkazem nebo emailem na [email protected] na tuto jednoduchou otázku:

Jakým zahraničním festivalem se organizátoři Freakfestu inspirovali při vymýšlení jeho prvního ročníku? Uveďte název a stát. (Nepište odpověď do komentářů pod článkem!)

Dále napište prosím svůj nick na signály.cz, jméno a příjmení a korespondenční adresu.

Nápověda: odpověď najdete například na webu o křesťanské hudbě hostovaném na naší doméně hudba.signaly.cz