Účastníci zasedání:, Jan Šedo (dále HejTi), Martin Hořínek (dále hever), Jan Zámečník (dále HonzaZ), Petra Vašíčková (dále petka84), Vojtěch Trmač (dále vojtec), Markéta Jeníčková (dále majkiii), , Jenda Krbec (dále frantisek07)

Datum: 18.12.2009


Čas: 10:00

Místo: room signály.cz - Kozí 8, Brno

Tak jako každou poradu začali jsme i tentokrát modlitbou. V již trochu vánoční atmosféře jsme započali poradu společným rozloučením s Markétou Janíčkovou (majkiii), která již více jak rok působila v RT jako vedoucí sekce Redakce a v signály.cz je od začátku příprav komunitního webu. Majkiii však neodchází úplně, bude nadále s redakcí spolupracovat a to především vedením redakčního týmu trainee programu. Její pozici šéfredaktorky dočasně přebírá HejTi než se najde šéfredaktor/šéfredaktorka nový/á.

Co se stalo

Následoval přehled toho, co se stalo od poslední porady. K těm významnějším událostem jistě patří to, že se HejTi účastnil školení Týmová práce II - leadership a motivace. Většina týmu pracovalo také na sestavování plánů pro své sekce do budoucna, které byly zadány na minulé poradě a které jak doufáme pomohou více pracovat systematicky a efektivně. Řešena byla také duchovní obnova signály.cz – její místo a datum. Dále vánoční přání pro nejbližší partnery. Marketing propagace a PR řešil podporu pro Ministrantskou florbalovou ligu, komunikaci s (A)DC(Ž)M, systém nově vyrobených modrých a červených triček signály.cz a také ve spolupráci s vývojem soukromí uživatelů (pracuje na tom obi). Na SC byly také měněny klíče, v s.roomu přibyly na stěnách cíle signály.cz, které jsou nám teď více na očích a prostor naší kanceláře dýchá více vánoční atmosférou.

Program

Další porada již v nové roce 2010 se bude konat 8.1. v 10,00.

Jedním z hlavních témat byly plány na další rok - jejich podoba bude schvalována na příští poradě, u sekce Redakce rámcové schválení bude možná potřeba dříve. Projednávána byla také duchovní obnova signály.cz, která se bude konat v Osové Bítýšce a kterou má organizačně nastarosti petka84 a duchovně ji povede p. Jenda Krbec (frantisek07) - spolupracovníci signály.cz budou pozváni ve dvou vlnách - nejdřív nejbližší spolupracovníci a pokud zbude místo, tak i šírší tým. HejTi představil nabídku Česká biblické společnosti, která nabídla spolupráci v rámci projektu Bible pro mladé.