Účastníci zasedání:

Jan Šedo (dále HejTi), Petra Vašíčková (dále petka84), Kristýna Kučerová (dále kucerovk), Aneta Macanová (dále Leukkippe), p. Jan Krbec (dále frantisek07)

 

Datum: 8.12.2010

Čas: 7:45

Místo: Újezd u Brna (u Macanů)

 


 

Tuto adventní poradu jsme prožili v příjemné rodinné atmosféře domova naší čerstvé maminky šéfredaktorky Leukkippe a naší vůbec nejmladší uživatelky Adélky:o)

Co se stalo

HejTi se účastnil zasedání sekce pro mládež, kde bylo jedním z hlavních témat celosvětové setkání v Madridu, které se také stává velkým tématem pro nás všechny. Práce byla s aukcí fotek Krásy stvoření, jejichž výtěžek bude putovat na Haiti. HejTi vydal článek o vývojářském týmu a jeho dobrovolnících. Byli probuzeni dobrovolníci s.life, který se začíná více zapojovat do práce na signaly.cz. Frantisek07 nás duchovně podporoval v modlitbě a stejně jako HejTi se účastnil na zasedání sekce pro mládež. Leukkippe, přesto, že její největší prací je právě teď role maminky, tak stihla ještě vydat články k akcím, založila několik akcí, představila novénu, téma měsíce a pracuje na tématech na nový rok. Průběžně komunikuje s problémovými uživateli, autorizuje, hledá nového redaktora týdne a aktualizuje info na wiki. Je to prostě šikovná ženská:o) Naše ekonomka kucerovk sepsala zprávy z akcí a byla na děkanátku, kde prezentovala signaly.cz. Přečíst jste si od ní mohli také článek o vánočních dárcích, které můžete svým blízkým u nás pořídit. K tomu psala reklamním partnerům a vedla účetnictví za listopad. Petka84 pro vás připravuje právě tyto zprávy z porad, vyřizuje členství v občanském sdružení a má nastarosti také správu církevních tarifů u T-mobilu. Momentálně pracuje na konečném vyhodnocení celého projektu Biblického impulzu a měla nastarosti organizaci Výstavy i aukce "Krásy stvoření" a s tím spojené i závěrečné promítání filmu o Haiti. Spolu s HejTim je také kontaktní osobou pro otázku působnosti signaly.cz v Madridu.

Program

Další porada byla naplánována na 10.1.2011 v 9,15. V rámci Infosekce jsme si prohlédli statistiky hodnocení Biblického impulzu, HejTi nás informoval o novinkách ze zasedání sekce pro mládež a stručně byl představen plán středečního promítání filmu o Haiti.

Následně jsme v rámci Programu porady řešili na prvním místě otázku působnosti signaly.cz v Madridu a otázku toho, jakou roli bychom tam měli mít a čím bychom pro naše mladé lidi měli být. Další otázkou byly klasické předvánoční "starosti" - přání a vánoční setkání týmu. V novém roce také se již plánuje duchovně teambuildingové setkání dobrovolníků a pracovníků signaly.cz. Nakonec nám HejTi představil svůj plán ukončení svého působení na signaly.cz - co by chtěl do svého odchodu ještě stihnout. Před polednem jsme poradu úspěšně ukončili.

Přejeme všem příjemný a poklidný, radostí naplněný adventní čas.