Na Studentském Velehradě se úspěšně rozjel celorepublikový projekt Biblický impulz. Jedná se o projekt, jehož cílem je, abychom se jako věřící studenti navzájem znali, abychom nežili na svých fakultách a kolejích anonymně a zároveň se více přiblížili Bibli a zažili společnou modlitbu.

 

O projektu se můžete konkrétně dozvědět víc přímo na stránkách ww.biblickyimpulz.cz, kde se můžete zapojit. Svou stránku má i www.facebook.com/biblickyimpulz a má i svou akci založenou na signálech www.signaly.cz/biblickyimpulz.

 

A o co vlastně jde?!

Jde o to, že v říjnu proběhne celá vlna jednorázových malých akcí po celé České republice, které může uspořádat téměř kdokoliv. Třeba ty!:o) To, co všechny akce bude spojovat je právě jejich seznamovací ráz, práce s Biblí a společná modlitba. To, jakou to bude mít formu - party s dobrotami, promítání filmu či adorační večer ...to už bude na každém, kdo tu akci bude organizovat. Informace o všech akcích pak budou dostupné na ww.biblickyimpulz.cz, kde si každý bude moci vybrat, právě kterou akci navštíví.

 

Do tohoto projektu se můžou zapojit různé organizace a studenti z celé republiky. V současné době se tvoří týmy "parťáků" - lidí, kteří zaštítí tento projekt právě v jejich městě. Týmy už jsou nastartované v Praze, Brně, Olomouci, Zlíně, Hradci Králové a snad brzy přibude i Ostrava.

 

Jsi z města, které nebylo jmenované a rád bys, aby se tento projekt rozjel i ve tvém městě? Rád se jakkoliv zapojíš (vymýšlením nápadů = sloganů, songu,... tvorbou videoklipu,...) nebo se prostě chceš jen na něco zeptat, tak se klidně ozvi na [email protected] (petka84).

 

...vždyť... každý z nás může být světlem pro druhé:o)