Máš doma ve skříni tričko Autorizovaný uživatel? Nebo snad i jiné signálské tričko? Jestli ano, tak je to skvělé, měl jsi asi docela štěstí, že jsi byl ve správný čas na správném místě (a nosíš je?), ale víc pravděpodobné je, že doma nic takového nemáš. A tak to právě teď chceme s Tvojí pomocí napravit, aby každý z vás měl možnost si tričko signály.cz pořídit.

 


 

Rádi bychom v prosinci vydali novou sérii triček signály.cz tak, aby si je každý z vás mohl přát k Vánocům nebo ještě lépe je k Vánocům někomu koupit (a nebo úplně nejlépe obojí ;-)). Každý takový dárek bude dárkem hned dvakrát, protože koupí trička zároveň přispěješ na provoz signály.cz. 2 v 1! :-)

Protože chceme, aby se vám trička líbila a rádi jste je nosili, tak necháme do jejich podoby promluvit také Tebe. Jestli je grafika Tvým koníčkem nebo nemáš daleko pro dobré nápady, pošli nám svůj návrh podoby nového trička signály.cz mailem na [email protected] nejlépe do 11. 11. Z došlých návrhů vybereme ty nejlepší a z nich si pak budete moci vybrat, které se budou skutečně realizovat.

Jak by měl návrh vypadat? Asi je jasné, že by z něho mělo být patrné, že je to tričko signály.cz, to říkat ani nemusím. Důležité ale je, že návrh musí být takový, aby bylo možné jej natisknout na různě barevná trička. Rádi bychom vám totiž nabídli, abyste si při objednávání mohli zvolit nejen velikost, ale i barvu svého nového trička signály.cz. Na vyžádání vám můžeme poskytnout pro účely zpracování návrhu logo signály.cz.

Tak neváhej a zapoj se. Ovlivni co budou nosit stovky mladých po celé republice. Neboj se a prostě to zkus, za zkoušku nic nedáš. A jestli máš kámoše, co má na tyhle věci talent, tak mu nezapomeň říct, aby se téhle příležitosti, kde může svůj talent projevit, určitě chopil. Jistě bude rád.