Ahoj z realizačního týmu!

Po dlouhé době se ozýváme na tomhle blogu a rovnou neseme i nějaké zprávy.

 

Tou nejdůležitější je, že jsme obnovili realizační tým. Se svými nápady, stížnostmi, starostmi a všemožnými signálními záležitostmi se teď obracejte na PetrST a Katusi. Peťa má i horkou linku na tel. +420 721 106 295 (a pod tímto číslem ho najdete i na platformách Signal, Viber, Telegram a WhatsApp, případně si můžete vybrat i jiný kontakt). Pokud si nebudete přát modré z nebe, pokusíme se vám vyhovět (však nás znáte), zároveň ale prosím o trochu trpělivosti, všichni jsme pracující/studující/pracující+studující, tak to možná nebude na počkání, nicméně máme v plánu dělat maximum pro klidný a hladký chod signálů.

Součástí týmu je i Albi Balát, který se stará o sociální sítě a se kterým pracujeme na větších projektech.

Velmi nám pomáhá IrenaT, která se momentálně jako jediná stará o výběr z blogů, za což jí moc děkujeme!

 

Taky bych chtěla upřesnit, že kompetence realizačního týmu se vztahují pouze na správu původního komunitního webu signály.cz. Kromě toho jsme ještě řadovými členy redakční rady dceřiného projektu s.magazín – Magazín signály, za jehož obsah odpovídá jeho šéfredaktorka Karolína Svobodová a jehož editorkou je Alena Theodora Dvořáková, které do chodu komunitního webu signály.cz nezasahují. Koordinátorem obou projektů nadále zůstává Václav Vacek, nicméně v případě problémů na webu se obracejte na výše zmíněného Petra a Katusi. 

 

Zpráva číslo dvě je zatím mlhavá a spíš vás chci trošku navnadit. Letos slaví signály.cz jubileum a rádi bychom to náležitě oslavili. Kromě podzimní veleakce, kterou si zatím nechám pro sebe (ale na kterou vás už brzo začneme vnadit a zároveň doufat, že do té doby bude lepší situace) se k tomu připojí i různé blogerské výzvy a další. O všem vám zavčasu řekneme, takže zůstaňte naladěni, ať už tady, nebo na Forum signály.cz

 

Doufám, že signálnické jubileum oslavíme důstojně jak se na zelenou vlnu sluší a patří, že se uklidní rozepře a dokážeme všem, že máme pořád co nabídnout. Ať už tu máme jakékoliv problémy, pro mě osobně budou signály vždycky místo, kde jsem dostala příležitost. U mých pubertálních ublognutí na osobním blogu jste mi mnozí dali lekci, díky které jsem se mohla zlepšovat, poznala jsem lidi z různých koutů republiky, se kterými bych se jinak neměla nikdy šanci potkat. Neodpustím si trochu patosu, protože právě signály se všemi blogy, diskuzemi, se všemi lidmi mi byly oporou, když mi bylo nejhůř, a mrzelo by mě, kdyby to tak přestalo být.

 

Za sebe i za ostatní z RT bych vám ráda popřála do nového roku všechno nejlepší, především, ať se vám vyhnou jakékoliv následky současné krize. Dá-li Bůh a vláda, snad se už na podzim setkáme (a kdo ví, třeba i dřív).

Za RT

Vaše Katusi