Ahoj! 

Zajímá Tě, co je nového? Tak si určitě přečti tento článek. Jedná se o Zpravodaj signály.cz, což je náš občasný newsletter. Tak hezké čtení a díky za šíření:) Doufáme, že se nám podaří vydávat zpravodaj pravidelně!

Dá se církev řídit jako firma? Jaké je rozdíl mezi chudobou a nouzí? A měla by být církev chudá? Toto a mnohem více se dozvíš v novém díle seriálu Církev za oponou, který nedávno vyšel na našem Youtube kanále. A pokud Tě tento seriál baví, nezapomeňte na kanál dát odběr, aby Ti žádný další díl neunikl.


Na signálech teď najdeš i další zajímavý pořad - Poštu pro Holuba. Je to pětidílný seriál a biskup Tomáš Holub v něm v one man show odpovídá na ožehavé otázky této doby - o církvi a mládeži, ženách v církvi, sexualitě, ekologii a dnešním kněžství. Pokud Tě zajímá, co si o těchto tématech otec Tomáš myslí, určitě neváhej a klikni na stránky blogu, aby Ti neunikl žádný další díl.  


Signály jsou stále na jedné vlně, na ekovlně. Nenech si ujít společenství Ekosignály, na jehož stránkách se budou objevovat aktuální témata podaná chytlavou formou videí a challengí. Zvládneš se osprchovat za 3 minuty? Zkus to a přidej se! Ekosignály můžeš sledovat i na Instagramu.  
 

V létě proběhne už třetí ročník soutěže Blog roku, ve které nejlepšího signálnického blogera vybíráte vy, čtenáři, a také odborná porota složená s předních redaktorů křesťanských médií a dalších osobností. Pokud máš svůj oblíbený blog, neváhej ho nominovat a hlavně mu potom nezapomeň dát hlas!   

 

Teplé počasí vytáhlo určitě i Tebe na výlet. Narazil jsi na zajímavé duchovní místo? Neváhej se podělit s ostatními a nech je hádat, kde se tohle místo nachází. Přidej ke své fotce #duchovnitipovacka nebo ji nasdílej na zeď společenství Duchovní tipovačka a nechej ostatní hádat, kam Tě letní toulky zavedly.  


Líbí se Ti, co na signálech děláme, a chceš podpořit další projekty pro mládež? Dříve to bylo mimo jiné možné i formou DMS, tato služba ale nebude podporována z důvodu jejího zpoplatnění pro organizace. Nově ale můžete pomoci na darujme.cz. Za každou podporu budeme rádi. 

Nezapomeňte nás sledovat nejen na výše zmíněném Youtube kanále, ale také na Facebooku.

Přejeme Ti krásné léto! 
Realizační tým.