V předvečer Světového dne modliteb za sdělovací prostředky, který připadá vždy na sedmou neděli velikonoční, letos zveme všechny uživatele na sobotu 12. května 2018 na Velehrad.

Realizační tým Signálů se tam připojí k redakcím dalších křesťanských médií - přijedou mimo jiné Rádio Proglas, TV Noe, Katolický týdeník, Immaculáta, Tarsicius, IN!, Duha, Tiskové středisko ČBK, Nezbeda, Světlo nebo Milujte se!

Přidejte se k nám a potkejme se! 

Program hlavní pouti najdete na webovch stránkách www.proglas.cz/pout2018/
Svůj program chystá na odpoledne i realizační tým Signálů. Aktuální informace o něm jsou k dispozici na stránkách akce v kalendáři, včetně tipů, kam v okolí Velehradu vyrazit! Doporučujeme také v kalendáři zakliknout účast, ať o sobě víme. 

Speciálně od Signálů

CHALLENGE 1: Kdo přijede v triku Signálů (měl by ho mít na sobě:), dostane dárek (zkusíme zajistit pivo nebo Kofolu nebo párek nebo kafe apod. :)

CHALLENGE 2: Pomozte nám připravit zajímavý program i pro další poutníky. Potřebujeme pomoci se zajištěním. Budeš u stánku při odpoledním programu půjčovat hry. Hry pro děti a children friendly prostory budou zajištěny!

A jaké to bylo loni? O tom sepsala svůj článek šéfredaktorka @Kollenka. 

Těšíme se na vás! 

 

Velehradská bazilika. CC0 Creative Commons/Wikimedia