Signály.cz je komunitní křesťanský web ve službě mladým. Jde o formační prostor, který se stává oporou na „cestě za Kristem“. Hodnotný obsah tvoří převážně sami uživatelé vlastními blogovými články.

Signály podporují farní společenství, která si zde mohou vytvořit prezentaci svých setkání. Nabídnou i možnost vytvořit si webové stránky a rozcestník materiálů pro společenství.

Signály poskytují otevřený prostor pro dialog v církvi. Využít lze Diskuze nebo online možnost klást otázky představitelům církve – tzv. Fórum církve. Redakce letos odstartovala video pořad Signály z kavárny.

Signály podporují vlastní projekty mladých v rámci programu Dobrý skutek. Uživatelé webu nabízí několik modlitebních skupin, zasvěcené osoby duchovní doprovázení a na nástěnce Přímluv sdílené modlitby, za které je pravidelně sloužena mše svatá.

Na Signálech jsme „na jedné vlně“. Dobré signály je ale hlavně potřeba vysílat mimo naši bublinu! Proto zde načerpej a pak utíkej ven přivést Krista blíž mladým lidem!

 

foto: www.pxhere.com, CC0

 

Naše plány

V redakci chystáme představování různých mládežnických společenství a skupin. Máte-li tip na spolčo nebo mládežnický projekt, o kterém jsme nepsali, pošlete nám ho na email [email protected]. Konečně bychom se měli letos dočkat nové podoby stránky s blogy a s naším s.magazínemVašek Petrů pro nás připravuje další díly pořadu Signály z kavárny. I vy máte možnost zúčastnit se natáčení a klást našim hostům otázky! Jestli máte zájem, ozvěte se přímo @vasekpetru

Rádi bychom uživatelům nabídli Biblické katecheze a inspiraci k evangelizaci.

Pro blogery připravujeme nové šablony, pro společenství možnost vytvořit si vlastní web. Pamatovat budeme i na snoubence. Na Květnou neděli také spustíme nový rozcestník a úložiště materiálů pro společenství. Brzy také projde úpravou stránka www.signaly.cz/spolecenstvi. Chystáme i redesign webu a úplně novou aplikaci pro mobilní telefony. A kromě spousty vylepšení a drobných úprav máme v záloze dvě super služby, ty jsou ale zatím tajné :)

Někdy se tomu nechce věřit, ale i v dnešní době se na web registrují noví mladí uživatelé. Signály proto stále mají své pevné místo v českém křesťanském prostředí s potenciálem plnit své poslání. „Bez Božího požehnání marné lidské namáhání“. Proto je třeba se i za Signály a jejich návštěvníky modlit. Také prosíme o pomoc s finančním zajištěním webu a děkujeme všem dobrovolníkůmsponzorům, partnerům a aktivním uživatelům, že spoluvytvářejí web signály.cz.

Realizační tým