Každý občas potřebuje s něčím poradit, zeptat se, urovnat si vlastní myšlenky v rozhovoru s někým druhým. Nejinak je tomu v duchovní oblasti, ve které se může vynořit mnoho otázek. Ne každá se hodí do zpovědnice. Ne všichni mají ve svém blízkém okolí osobu, které by se odvážili důvěřovat.


 

 foto: www.pixabay.com

 

Pokud máte nezodpovězené otázky z oblasti víry, duchovního života nebo třeba modlitby a nevadí vám komunikace přes internet anebo ji dokonce upřednostňujete, pak zavítejte na stránky našeho společenství Duchovní podpora. Svoji blízkost vám zde nabízí v tuto chvíli šest naslouchajících osob, které můžete kontaktovat přes vzkazy. Mohou vás vyslechnout, poradit, nabídnout pomoc anebo nasměrovat někam dál. Každý z nich má na blogu společenství svůj profil, abyste pro začátek měli několik základních informací o člověku, se kterým komunikujete. 

Prosíme uživatele, aby nežádali o členství ve společenství Duchovní podpora. Členy jsou pouze naslouchající osoby. Pokud máte zájem se na někoho z nich obrátit, stačí poslat mu vzkaz. 

Věříme a doufáme, že vám tato služba Signálů pomůže ve vašem duchovním růstu!