To si takhle v sobotu odpoledne říkáte, že v neděli byste mohli jít na mši do kaple, která je jen 30 metrů od vašeho pokoje. To by šlo. Jenže večer se váš stav zhorší, doktoři nechají kapačky kapat a nařídí vám ležet. Hm, tak to by nešlo.


 

 

Nic, poslechnu si mši na Proglasu, říkám si v posteli. Určitě tu roznášejí přijímání, možná bych si mohla nechat zavolat kněze. Jenže když já tak hrozně nerada dělám rozruch... Není to zrovna nejstatečnější postoj, ale rozhodnu se zůstat u toho rádia. Ještě bych si mohla odskočit. Se stojanem, který se v posledních dnech stal mým nerozlučným kamarádem, zamířím ven z pokoje.

Sotva otevřu dveře, takřka narazím do muže v albě a se štolou, který v ruce drží schránečku s eucharistií. - Ať mi chvilku někdo tvrdí, že Bůh není a že se nestará!

Tak se mi žije u Milosrdných na gynekologii. Asi bych mohla taky trochu pracovat, jenže není tu pořádná wifi a notebook jsem si po úvaze schválně nenechala přinést. Je čas odpočívat a soustředit se ne na Signály, ale na signály, které vysílá moje tělo a miminko, které si v něm zatím vcelku spokojeně vegetí.

Tudíž si nejsem úplně jistá, kdy se dočkáte článku o Duchovní podpoře, o níž projevuje stále víc uživatelů zájem. Taky netuším, jak se daří propagovat seriál Církev za oponou. Mimochodem, víte, že nám s tím můžete docela dobře pomoci? Stačí si na naší stránce na FB najít příslušný příspěvek a sdílet ho na svojí timeline. Jistě máte přátele, které by seriál mohl zaujmout!

O tom, že se za Signály a vaše zářijové přímluvy bude sloužit mše svatá vás informuje úvodní hláška. Stane se tak 17. 9. v 8.00 ve Vésce u Oder. S přímluvami souvisí tolik diskutované tlačítko Modlím se, které se bude ještě technicky dolaďovat, ale rušit ho neplánujeme, i když i takovou žádost jsem obdržela.

Taky bych měla losovat výherce knížky Buen camino a připravovat další čtenářskou soutěž. Mohu prozradit, že se bude jednat o publikaci s názvem Síla modlitby teenagera a její výhoda je především v tom, že nabízí i praktické rady a návody. Prosím o trpělivost, určitě se dočkáte!

Přeji vám dobré zářijové dny, těším se, že si chvíle v nemocnici zkrátím pročítáním vašich blogů a také se těším na setkání v našich virtuálních společenstvích!

Vaše Kollenka