Milí signaláčtí přátelé!

Pomalu vrcholí Celostátní setkání mládeže v Olomouci, na kterém se na Signály registruje řada nových uživatelů. Poprvé jsem viděl a zažil frontu na autorizaci:)! Byl bych rád, kdybychom zde mezi sebou dokázali tvořit skutečné společenství. Skupinu lidí, kteří se umí navzájem povzbudit, pomoci si, sdílet se v dobrém i v tom těžkém, modlit se za sebe navzájem.

Nemáme zde automatické nabízení přátel nebo skupin. Nový člověk je na Signálech docela sám. Proto do toho musíme jít aktivně sami. Můžeme se ozvat nově registrovaným, nabídnout přátelství, napsat vzkaz, představit jim, jak to tady chodí, kde se co nastavuje, jak se autorizuje, napsat něco o sobě, pozvat je do svého společenství, nabídnout reálné setkání apod. Lze toho vymyslet hodně. Nově registrovaní jsou vidět na hlavní straně vpravo dole. Co vy na to? Jdete do toho s námi?

Navíc chceme vyzkoušet jednu novou věc. Nově registrovaným uživatelům už nějakou dobu chodí uvítací e-mail. Vložíme do něj výzvu, aby se nový uživatel, pokud chce, stručně představil ve společenství "Společně na signály.cz" se štítkem #newhere. (Díky@dromedar za tip). Možná bychom se zde mohli představit i my sami.

K Celostátnímu setkání mládeže jsme připravili několik novinek na webu, tak doufáme, že se Signály zase trochu víc odliší od jiných sociálních sítí a stanou něčím zajímavější. Další vychytávky nebo i větší změny máme rozpracované.

Mimochodem - sbíráme nápady na úderné heslo, které bychom vyvěšovali v signaláckém stanu na akcích!

Za Realizační tým Václav Vacek, koordinátor signály.cz

PS: Po přečtení vstup a představ se. Díky.