Jak jsme dávali včera vědět, stan signály.cz už stojí a připravuje se na vaše návštěvy. 
A kdo se na vás těší uvnitř?

 

Vašek Šablatura (sab047)

Jsem muzikant... Varhaník, klávesák, kytarista, zvukaři skladatel. Pracuju jako grafik v Tatře. Mým hlavním motivem pro OL je hlavně setkávání s lidmi, být v partě přípravného týmu a chuť aktivně přispět k příjemnému chodu setkání! (Články o CSM od Vaška: zde a zde.)

 

 

Jiří Josef Kohoutek (jjkohoutek)

Jsem cyklista, poměrně čerstvý absolvent olomoucké teologické fakulty. Jako umělecký řemeslník se věnuju tvoření z kůží, dřeva a pyrografii. Také pracuji jako vychovatel školní družiny. Na CSM mě můžete taky potkat ve službě u stánků signálů!

  

 

Ája Šindelková (Ajunnka)

Student, grafik, snad budoucí designér interiérů/nábytku, milovník koček, focení, červené barvy a kvalitní hořké čokolády. V OL Vám na stánku signálů prodám naše super propagační předměty! 

  

 

 

Václav Vacek (Washeck)

Jsem táta 3 dětí co od roku 2014 pomáhá udržovat v chodu signály.cz. V OL se mihnu občas, abych pomohl svému šikovnému týmu s prezentací signálů!

  

 

 

Anna Jordanová (jordanna)

Končící (snad) student, zarytý milovník kávy, Erasmu, kávy, kožených polobotek, kávy, knih a dobré společnosti. Miluje jazyky, dějiny a signály.cz. Ve stanu bude nejspíš běhat s kamerou nebo foťákem. 

 

 

 Dominik Jiřík (basista)

Dominik je další stálý člen signaláckého stánku. Všichni ho mají rádi, protože pomáhá, kde se dá. A kromě toho má baskytaru!

 

 

 

 

A vedle toho nám bude pomáhat s provozem řada dalších dobrovolníků. 
Předem moc děkujeme!