Pavla Bukovská/Pospíšilová (oqoq)

Co jsem na signálech doposud dělala? Na signálech jako takových jsem velkou stopu nenechala - počítala jsem do milionu, napsala pár článků, zadávala jsem akce, autorizovala. V reálném společenství lidí, kteří pro signály něco dělali, jsem měla na starosti propagaci na jižní Moravě, což znamenalo hlavně ježdění po akcích. Užší spolupráce s týmem pak vedla mimo jiné k účasti na legendárních čtvrtečních večerech s.life.

Životní změny mě pak zavedly do role obyčejného uživatele, který je na signálech rád, ale obvykle to zvládá jen přes displej mobilního telefonu, na kterém se souvislý obsah tvoří spíš hůř než líp.

Co si z nich pamatuju nejvíc? Reálné společenství lidí. Kdybych si měla vybavit, co se dělo na virtuálních signálech v době mého největšího zapojení, vzpomněla bych si na pár diskuzí, aprílové verze signálů, možná na některé články, ale spíš si pamatuju to, co se odehrávalo okolo - práce na stánku na velkých akcích jako byla KCHK nebo návštěva papeže Benedikta XVI, ale i třeba děkanátní setkání ve Slavkově u Brna, čtvrteční večery (jak jsem se "sjela kafem" na Kávovém večeru nezapomenu asi nikdy), duchovní obnova ve Valči u Hrotovic, výročí s.Roomu... byl to krásný a naplněný čas.

Jaké by mohly být do budoucna? Nejvíc by mne potěšilo, kdyby signály měly přesah do reálného života svých uživatelů, tak jako měly do mého. Přála bych si, aby signály byly komunitním webem pro každého, aby se na nich nikdo necítil ani příliš starý, ani příliš mladý, aby dávaly příležitost a vybízely k setkávání, aby obohacovaly.

 


 

Jste tu s námi? 
Podělte se o svoje zážitky na signály.cz!
Pište na [email protected]