Pokud mají současné signály.cz své "datum narození", náleží beze sporu do roku 2007. Právě tehdy vznikl současný formát stránek, kdy se z lepší nástěnky křesťanských akcí stal skutečně komunitní web. 

Toto léto bychom chtěli věnovat  oslavě desetiletí existence signálů a rekapitulaci toho, co jejich uživatelé za celou dobu dokázali. Nabídneme vám střípky z minulosti - od dřívějších grafických vizuálů po vzpomínky těch, které možná nebylo tolik vidět, ale kteří na signálech odvedli pořádný kus práce. Těm všem patří velký dík. 

Hledáme vaše vzpomínky! 

V současném realizačním týmu nicméně nevíme všechno, co po webu za onu dobu proběhlo. Neznáme, čím vším vás, uživatele, signály oslovily, čím vás inspirovaly, nebo čím vás naopak dokázaly pěkně namíchnout.  Vyzýváme proto vás všechny, bez ohledu na délku trvání vašeho účtu - podělte se s námi! Pište nám sem komentářů nebo jordanně. Bereme vše - fotky, přání, poznámky. 

Oslava bude... 

Co by to byly narozeniny bez pořádné oslavy. Ta proběhne ve velkém stylu během CSM v Olomouci na stánku signály.cz - sledujte nás pro upřesnění času a data!