V závěru února realizační tým Signálů hodnotil probíhající aktivity a promýšlel další kroky např. v oblasti propagace a marketingu.


 

(zdroj: pixabay.com)

Porada se konala v době, kdy v Olomouci začínalo Celostátní fórum mládeže. S jeho výsledky vás chceme brzy seznámit.

Už jsme informovali o biskupské synodě o mládeži, víře a rozlišování povolání, která je plánovaná na říjen 2018, a také o tom, že mladí celého světa jsou vyzváni, aby k otázkám týkajícím se tématu vyslovili svoje názory. Signály pro tuto příležitost připravili dotazník, který nabízí prostor pro odpovědi na přípravné otázky. Všechny vás zveme k tomu, abyste se připojili a nabídli biskupskému sboru i svoje postřehy.

Na poradě proběhlo také losování dvojic pro duchovní koučink v postní době. Jsme rádi, že se zapojilo celkem 43 uživatelů, které bude v následujících týdnech podporovat 15 "koučů". Doufáme, že se tato aktivita osvědčí a přinese mnoho dobrého. Těšíme se na zpětnou vazbu od zúčastněných!

 

Sekce marketingu má před sebou úkol vybrat nové propagační předměty Signálů. Máte nějaký dobrý tip? Trička, náramky, brýle... Co se vám v minulosti osvědčilo? Jaké propagační předměty byste uvítali? 

S probouzejícím se jarem se blíží nejrůznější křesťanské akce, se kterými mají Signály partnerství. Často se nám nabízí tam či jinde možnost propagace, mít vlastní stánek a podobně. Je to výzva, která přesahuje časové možnosti úzké skupiny lidí z realizačního týmu, proto bychom vás v této věci rádi poprosili o pomoc. Chystáte se na některou u křesťanských akcí? Absolventský Velehrad, KCHK, různé festlivaly... Oceníme vaši pomoc s distribucí letáčků nebo obsluhou stánku. Je to výborná příležitost seznámit se s novými lidmi, být uprostřed dění, oslovit nové uživatele. Je to služba, která nabízí mnoho benefitů. Tak se neváhejte zapojit! Jak? Budeme se tomu věnovat v samostatném článku.

Doporučujeme vaší pozornosti Pravidla komunitního webu signály.cz. Prosíme, snažme se jimi řídit, ať jsou Signály skutečně bezpečným ostrovem v moři internetu. Do Pravidel jsme přidali nový bod v následujícím znění:

Provozovatel upozorňuje uživatele, že informace a multimediální obsah zveřejněný jinými uživateli může být zavádějící, neúplný nebo mylný. Může se týkat zejména informací odborných profesí – např. lékařského, teologického, právního charakteru apod. Takové informace je vhodné si ověřit u jiných zdrojů. Zároveň apeluje na uživatele, aby si uvědomili, že svým chováním a vkládáním neúplných nebo neověřených informací, informací bez uvedení zdroje nebo bez zdůraznění, že se jedná jen o soukromý názor autora, mohou závažně poškodit příjemce informace.

 

Možná jste si všimli, že v tipech na videa se začaly objevovat komentáře P. Vojtěcha Kodeta k textům nedělní liturgie. YouTube kanál otce Kodeta chceme pravidelně sledovat a nabízet vám tak další možnost, jak se připravit na nedělní bohoslužbu.