V novém roce 2017 vás vítá redakce v pozměněném složení!
Již jste se mohli dočíst o nové člence Alici (Ajunnka), která nedávno vystřídala Bětku v oblasti marketingu a propagace. Osobně jste Áju mohli potkat i jako fotografku na plese u fotokoutku a z jejího pera (počítače) je například letošní oficiální vánoční přání.
Druhá změna je také velmi důležitá, protože se týká samotného vedení redakce. Prozatím si ji necháme pro sebe - plně vás informujeme po dalším setkání týmu, zatím však máme alespoň fotografickou nápovědu:


 

Rádi bychom upozornili, že probíhá kurz programování php (Framework Nette). Kurz sestává z pěti setkání v Brně na Studentském centru. Blíží se třetí setkání a stále je možné se zapojit - případně je možnost i doučení předchozích lekcí. Všechny potřebné informace najdete v příslušném společenství. Můžete se podívat i na fotky z minulého setkání

Ve stejném studentském centru na Kozí ulici v Brně probíhají i setkávání programátorů Signály.cz

 

Spustili jsme Fórum signály.cz - Společenství pro diskuzi, sběr námětů a zpětné vazby o Signálech. Je to váš prostor pro komunikaci s celým Realizačním týmem. Vašich připomínek si vážíme!
Zároveň hledáme někoho, kdo by náš tým posílil - dobrovolníka/dobrovolnici pro Tipy na fotky (jednou týdně). Prosíme zájemce, aby se ozvali na [email protected].

Rok 2017 s sebou nese významné jubileum - desetiletí existence signály.cz v podobě komunitního webu!
Pracujeme samozřejmě na patřičném připomenutí a oslavách, ale jelikož je celý web hlavně o vás, uživatelích, budeme rádi za všechny vaše nápady a tipy. Máte zábavnou osobní historku se Signály.cz? Podělte se o ni! Máte tip, jak desetileté výročí oslavit? Napište nám! Pro všechny příspěvky je otevřený mail [email protected].

Od čtvrtka bude na návštěvě v ČR Mons. Dario Vigano, prefekt vatikánského Sekretariátu pro komunikaci. Na programu cesty má setkání s biskupy a novináři z katolických médií. V Brně se mu dostane i prezentace o signály.cz!

 

Hledáme koordinátora/ku prezentace hnutí, řádů, komunit v rámci Celostátního setkání mládeže v Olomouci . Hledáme dále druhého koordinátora/ku "uměleckého odpoledne" v sobotu během setkání. Oboje je nutné začít připravovat nyní. Prosíme o pomoc, případně tipy na ochotné lidi. SPĚCHÁ. Děkujeme. Sekce pro mládež ČBK. Pište na [email protected].