Jak jsme vás informovali již před Vánoci ve zprávě z porady, RT má do týmu novou posilu. Je jí Alice, která po Bětce přebírá záležitosti marketingu a propagace.

Alice, co bys o sobě řekla?

Je mi 23 let a aktuálně studuji Tvorbu a výrobu nábytku na Mendelce, pocházím z Brna a bydlím tu. Miluji kočky, focení, červenou barvu a kvalitní hořkou čokoládu. Zajímá mě (skoro) vše, co se týká počítačů, mobilů a foťáků anebo to nějak souvisí s designem a grafikou.

Co Tě nejvíc baví? A které z Tvých zájmů úzce souvisí s Tvojí pozicí v RT? ;)

Baví mě fotit a následně fotky upravovat, kreslit, vytvářet grafiku tiskovin a webových stránek. S mojí pozicí v RT asi nejvíc souvisí právě ta grafika – sem tam dělám menší grafické práce vycházející ze stávající grafiky pro RT. Ještě mě baví organizovat, což s mojí pozicí v RT taky trochu souvisí a geocaching, což nesouvisí úplně moc.

Proč realizační tým signály.cz, jaká byla Tvoje cesta do týmu?

K Signálům jsem se dostala přes Aničku, se kterou jsem strávila 8 let v lavici za našich gymnaziálních časů :) Od ní jsem se v květnu dozvěděla, že Signály hledají někoho na brigádu a výpomoc v záležitostech marketingu a propagace. No, a protože v té době jsem už v marketingu tak trochu „jela“ (brigádně jsem dělala grafiku v obchodě s elektrospotřebiči)  Zároveň jsem chtěla poznat nové lidi a taky jsem měla už nasbírané zkušenosti ze Salesiánského střediska v Líšni, kde jsem strávila několik let jako dobrovolník pracující s dětmi a mládeží a pomáhající při akcích, tak jsem na nabídku kývla. Takže od června jsem na Signálech. :)

Trochu z jiného soudku, ale prozradím na Tebe, že máš chytré (Googlovské) hodinky. Doporučila bys je? Proč?

Nejdřív Tě trochu opravím, hodinky, co mám na ruce, se spíše řadí do kategorie sportovních s nějakými těmi chytrými funkcemi. S Googlem nemají nic společného  Umí, jak už jejich rozdělení do kategorie napovídá, měřit a vyhodnocovat značné množství sportovních aktivit a podmínky při jejich provozování. Takže mají takové funkce jako je měření srdečního tepu, GPS, výškoměr, teploměr, kompas atd. Zároveň slouží jako měřič celodenní aktivity a spánku. No a k tomu mají ty „chytré funkce“ – vibracemi upozorňují na hovory, sms, e-maily a notifikace. Umí si stáhnout z mobilu předpověď počasí a kalendář. Prostě toho umí tolik, že by se tento rozhovor až příliš natáhl :) 
Doporučila bych je určitě! Pro všechny ty, kteří chtějí mít trochu přehled o svém aktivním životě, aspoň trochu sportují a nebo chtějí nějakou motivaci pro sport. A ještě je ocení ti, kteří se rádi hrabou v naměřených datech a z nich vyrobených grafech. ;)

V čem vidíš potenciál Signálů?

V jejich výjimečnosti – nezaznamenala jsem žádný jiný takto rozsáhlý portál, tedy vlastně i službu, pro mladé věřící, kde by se mohli bavit, sdílet cokoliv, dozvědět se o akcích, které by je mohly zajímat a k tomu se i duchovně vzdělávat, tak jako na Signálech.