Listopadovo-prosincové porady vám přinášíme mezi svátky v rychlém souhrnu.

Plánoval a hodnotil se ples, doufáme, že jste si ho užili a těšíte se z fotek, které jsou k vidění zde.

V dříve zveřejněném zápisu z porady jsme řešili otázku poradny psychologické a gynekologické a přinášíme vám nabídku gynekologické poradny ve společenství PPR a gynekologická poradna, kde na vaše dotazy bude odpovídat MUDr. L. Lázníčková.

Během adventu jsme se také snažili přinést více článků zejména v duchovní inspiraci, abychom se na advent společně připravili a vytvořili mezi sebou a v sobě samých prostor pro příchod Krista.

Jak jistě víte, autorizaci na Signálech probíhá již i online přes skype. Těchto zodpovědných online autorizátorů je ale málo i přes to, že neexistuje žádná pevná doba ani místo, pouze se přes vzkazy domluvit s žadatelem o autorizaci na čase, kdy se potkáte na skypu a díky live přenosu obrazu potvrdíte totožnost s předloženým dokladem a je hotovo. Prosíme, kdo by chtěl a mohl dělat online autorizaci on Nového roku, napište do vzkazů Terez.

Vzhledem k velké aktivitě společenství ženy, matky, manželky na Signálech a jejich velké produktivitě pěkných článků jsme se předběžně domluvili na spolupráci v rámci s.magazínu, tedy zveřejňování nejlepších článků v pravidelných intervalech na homepage.

Ještě vám také dlužíme představení nové členky RT za marketing, Alice, která už v Signálech není žádným nováčkem, ale již od září 2016 pracuje s plným nasazením. Abychom tu ale nenarušovali vánoční atmosféru na homepage, rozhovor s Alicí zveřejníme na blogů týmu hned po Novém roce. 

 

Přejeme Vám požehnané svátky a krásný Nový i nový rok 2017!