Na jubilejní stošedesáté poradě realizačního týmu jsme měli hned dva důvody pro dobrou náladu. Vedle sympatické kulaté cifry jsme mohli gratulovat šéfredaktorce s.magazínu Terce k úspěšnému dopsání a odevzdání magisterské diplomky. Teď se tedy učí na státnice dvě členky redakce - s Terkou na magisterské ještě i Anička na bakalářské.

Kromě studijních úspěchů jsme samozřejmě pracovali dál na signálech. Probírali jsme hlavně personální záležitosti, dobrovolníky na různá setkání a pomocníky pro stávající členy realizačního týmu. Můžete se těšit, brzy vám je v s.magazínu představíme.

Vedle toho jsme hodnotili průběh dosavadních webinářů (na budoucí o kybernetické bezpečnosti jste srdečně zváni!)soutěží (poslední šance soutěžit o 50% slevu na poplatek, tentokrát jednoduše!)

Pracovní nadšení nám nechybí, ale trochu pokulháváme v byrokratických záležitostech. Vašek se na nás za to trochu zlobil, ale slíbili jsme mu, že se do příští porady polepšíme.

Doplňujeme sortiment eshopu o trička k setkání v Krakově. O focení se postaral fotograf Petr Bukovský. Již brzy v nové fotogalerii na vašich signálech!

Na samotném CSM v Krakově budou signály samozřejmě také. Už vymýšlíme, co všechno pro účastníky nachystáme - zatím to vypadá, že důležitou roli by mohly hrát žvýkačky. Stánek bude vám všem účastníkům plně k dispozici - jako jsou již nyní Krakovská společenství.

 

Váš realizační tým