Jsme s vámi, když prožíváte všednodenní situace, navazujete nová přátelství, zažíváte něco neobyčejného, během školního roku, ale i o prázdninách! O tomhle všem se píše v našich a vašich blozích nebo na nástěnkách. A další neobyčejný zážitek a námět pro články nás všechny již brzy čeká! Světový den mládeže v Krakově se blíží a my se spolu s vámi těšíme i připravujeme.

Samotné setkání s papežem, s bratry a sestrami v Kristu různých národů bude velkolepé, a tak chceme, aby i naše přispění nebylo zanedbatelné. Chystáme pro znavené poutníky stan 10 x 5 m, v jehož přístřeší se budete moci ukrýt před červencovým sluncem, ale také využít některou z nabízených služeb, o kterých vás plánujeme průběžně informovat formou uveřejňovaných spotů. Nejen Signálman, jehož jste již mohli poznat v prvním (již do světa vypuštěném) spotu, ale i zbytek týmu se těší na setkání s vámi! Jednotlivé členy můžete zahlédnout v následujících videích, které budou spuštěny s třítýdenním časovým odstupem, nebo na fotkách z natáčení.

A protože Signály.cz jste vy spolu s námi, máme pro vás pozvání! Přijeďte ochutnávat, co se chystáme do Krakova upéct! Pokud se mlsně olizujete, polkněte slinu. Nebudou to buchty, ani koláče bez práce, ale jistojistě hromada zábavy se signálním krakovským týmem, jehož součástí se můžete stát! Upečeme spolu to nejlepší pro všechny, kteří nás v Krakově navštíví. I když zrovna nespadneme do těsta, určitě nás to stmelí! A co vlastně? Společná signální víkendovka pro všechny, kteří nám fandí, kteří jsou ochotni přidat ruku k dílu (kuchařské či pekařské nadání není podmínkou!;)), pro ty, kteří se chystají do Krakova, pro všechny, kteří touží mít připojení k síti i v zahraničí, pro vás, kteří by si rádi chvilku poseděli v Krakově v našem stánku jako dobrovolníci. Prostě pro Tebe ;-)

Tak co vy na to?

Oslovilo Vás naše pozvání? Rádi byste se zeptali na více informací? Kontaktujte Dominika (nik@signaly.cz)!

Rádi byste se rovnou přihlásili na signální víkendovku? Vyplňte své údaje zde.

Rádi byste se přihlásili jako dobrovolník na stánek signálů v Krakově? Tak v přihlášce na SDM v Krakově zvolte v kolonce přípravný tým dobrovolník pro signály

 

Těšíme se na společné pečení! ;)

Marta + Martin + Dominik