Poplesová porada se samozřejmě neobešla bez hodnocení plesu a můžeme jednohlasně říct, že se nám moc líbil. Převážně díky tomu, jakou atmosféru vytvářeli všichni účastníci. Kdybyste měli nějaké věcné připomínky, poznámky, tipy pro příště, tak se nám nebojte napsat (do komentářů či na mail). Odkazy na fotky z plesu najdete ve článku zde.

Jak jsme slíbili v minulém zápisu, rozhodli jsme se pozměnit koncepci fotek z porad. Dneska vám přinášíme selfie dámské části RT – Bětka marketingová a Anička s Terkou redakční. Co nebo kdo vás čeká příště se dozvíte začátkem prosince, kdy se sejdeme na další poradě.

S blížícími se Vánoci nezapomínáme na přání k Vánocům a PFko. Budete i vy posílat nebo darovat nějaká originální přání nebo pohledy?

V dalším chatu s osobností, jak jste se již mohli dočíst ve článku zde, se budete moct ptát P. Jendy Balíka. Ředitele sekce pro mládež, hlavního šéfa signálů, koordinátora Krakova, autora mnoha kvalitních knih a zkrátka člověka, který má k mládeži blízko a rád a ochotně bude odpovídat na vaše otázky.

Velkou část porad teď věnujeme otázkám magazínu – dříve pod názvem s.magazín, dnes pod titulkem Vybráno redakcí ke čtení. Připravujeme pro vás pravidelné rubriky. Více informací zatím ven nepustíme, ale měly by se ukotvit jednotlivé čtverce na homepage a každá by nabízela články z konkrétní oblasti, tématu, rubriky. Dáváme si záležet a čeká nás ještě mnoho práce.

Abychom na všechno nebyli sami, budeme vás zase informovat, na jaké posty hledáme dobrovolníky. V tuto chvíli bychom rádi našli ve vašich řadách někoho, kdo rád sleduje na youtube videa, má trochu přehled, co všechno se tam dá najít zajímavého a inspirativního, co by stálo za vidění na hlavní stránce signálů. Ne že bychom neměli poctivého a šikovného správce videí, to máme, ale chceme zvýšit frekvenci přidávání nových videí. Proto se bude hodit každý tip na křesťanský klip, katechezi, zkrátka jakékoli kvalitní video s myšlenkou.

Také jsme řešili nějaké finanční a administrativní záležitosti, kterými jsme zakončili naši poslední poradu v tomto liturgickém roce.