V první polovině listopadu jsme měli poradu, která se týkala převážně Krakovských záležitostí. Nevypadá to, ale je (a ještě bude) za tím spoustu práce, pokud vám tam chceme i za signály něco nabídnout. A nejen zúčastněným, ale i těm, kdo jet nemohou.

Dotahovali jsme ples a obávali se – zbytečně – zda naplníme vůbec sál. Kdo jste na plese byli, víte, že spíše než s prodáním lístků byl pomalu problém s jejich zakoupením :)

Radili jsme se o tom, jak budeme spolupracovat s ostatními médii a jakým způsobem chceme zpracovávat a předávat vám zprávy dál.

Chybí nám dobrovolník na správu signáláckého facebooku – nechtělo by se do toho někomu? Zájemci (a zvědavci o co jde) se nebojte ozvat na [email protected].

Týden po tom jsme se ještě sešly Terez, Bětka a Anička a vymýšleli strukturu s.magazinu, který teď naplňují nepravidelně zveřejňované články všeho druhu. Chtěly bychom vám přinášet pravidelně informace o tom, co se děje ve světě kolem nás, jaký je na to pohled křesťanskýma očima, které zprávy z Vatikánu by vám neměly uniknout a samozřejmě nebude chybět ani okénko do dění na/v signálech. Ještě nebudeme slibovat konkrétní data, ale je to teď jeden z našich hlavních cílů, na kterém usilovně pracujeme :)

A ano, tentokrát je článek bez naší fotky, protože fotit vám pořád jen momentky, kde jsou ústředním tématem židle, počítače, stůl a občas i my, jak něco vykládáme a soustředíme se, už není nic slavného. Tak na tom do příště zapracujeme, snad.