Na poradě 15. 10. v sestavě Vašek, Terka, Bětka, Anička jsme se pustili bez zbytečných okolků hned do práce. Velká část porady se točila okolo tématu propagace a redakčního obsahu. Bety je velice akční a v marketingu je skutečně na správném místě. Srší nápady a co nevidět se dočkáme i jejich realizace.

Na začátku listopadu na chatu s osobností přivítáme tentokrát dokonce dva hosty. Budou jimi osobnosti, které se možná budou i trochu lišit v názorech, ale oba rozhodně mají co říct k tématu uprchlíci. Nezapomeňte si kromě času na vkládání otázek předem udělat čas i v dobu, kdy budou obě osobnosti online a chatujte živě. Sledujte společenství chat s osobností.

Připomínáme vám nabízené webináře! Je to jedinečná příležitost online kurzu zdarma! Jedná se o 1-2 hodiny ve stanovený termín, kdy se můžete od svého počítače účastnit semináře na dané téma – v nabídce je Vedení skupin a týmů, Motivace, Jak na blogy. Více o námi nabízených webinářích najdete zde.

Vzhledem k plánované ideové poradě širšího týmu signály.cz jsme se věnovali návrhům, připomínkám, kritice, na co se zaměřit, co nám chybí a co se nám nelíbí na našich stránkách. Ať už je to na hlavní straně pro nepřihlášené uživatele, na blozích, v rámci akcí nebo společenství.

Doplnili jsme medailonky těch, kteří nabízejí duchovní podporu (doprovázení, naslouchání, odpověď na otázky, atd.). Nebojte se vybrat si a oslovit někoho z kněží či řeholníků a řeholnic na stránkách duchovní podpory.

Na řadu přišlo i téma štítkování a vyhledávání na blozích dle tématu. Chtěli bychom na tom zapracovat, aby byly snáze dohledatelné články uživatelů s konkrétním zaměřením.