Na konci září jsme se poprvé sešli na poradě v novém (a kompletním) složení RT – Vašek Vacek, Terez Demlová (redakce), Bětka Filipová (marketing), Anička Jordanová (redakce).

Bětka (29) v signálech nová, povoláním herečka, čerstvě vdaná, plná energie a nápadů. Anička (21) též nová, studuje 3. rokem žurnalistiku, věnuje se hodně jazykům, původem i aktuálním bydlištěm v Brně, ráda šermuje, což ji Vašek závidí. Václav (35) a já - Terez (23) - se vám snad už představovat nemusíme. Ale kdyby jste nevěděli, Vašek se věnuje americkému stepu, vede i kurzy (zájemci se mu máte ozvat do zpráv).

Nejprve jsme si popřáli k uplynulým narozeninám (Terez 23) a jmeninám (Václav). Hned na to se Vašek ujal slova a připravil si úvodní a motivační proslov pro nové členy RT. Vysvětluje co a jak, ujasňujeme si kompetence. Dále se domlouváme na úklidu kanceláře (roomu), abychom tu měli vždy čisto.

Po formálních záležitostech ohledně mailů, plnění úkolů a zkrátka pracovních záležitostí jsme se zabývali myšlenkami, do čeho se vrhnout, na co nám stačí a nestačí síly, co všechno pro vás můžeme udělat a zkrátka jak naplňovat potřeby uživatelů s ohledem na aktuální dění.

Na signálech probíhá sbírka na uprchlíky, přemýšlíme i v souvislostí s tím o chatu s osobností, který bychom rádi zaměřili právě na téma uprchlické krize. Budeme také na signálech propagovat Rok milosrdenství.

Plánujeme ideovou poradu širšího týmu signálů, abychom si ujasnili cílovou skupinu a jak postupovat v propagaci a v redakci, abychom měli co nejširší a nejúčelnější záběr.

A na závěr vás všechny co nejsrdečněji zveme na 5. ples Signály.cz!

(A informaci, že byla 1. 10. 2015 spuštěna nová verze signálů "sirup", vám snad oznamovat ani nemusíme :) )