Přelom května a června asi každý vysokoškolák zná jako jedno z nejhorším období roku. Zkouškové. Ani v RT to není o nic menší strašák, navíc hrach odevzdával diplomku a státnicuje, Terka s Anežkou se perou „jen“ s posledním předstátnicovým ročníkem. Na bojišti ale stojíme všichni, proto jsme se vám radši ani nefotili, abyste se nás nelekli.


 Máme nové posily v redakci, jimi jsou Vašek Ambrož, který spolupracuje na chatu s osobností, nebo Vítek Šimek, jehož ilustrační fotografie se budou na signálech objevovat stále častěji, ale také např. v článcích o katechezích youcatu můžete vidět nové autory, další dobrovolníci se podílejí na tvorbě blogu Tajemství člověka a od léta se nám obmění správce slova na den, kterého ale stále hledáme! Těšíme se na nové spolupracovníky a pomocníky, kteří se chtějí zapojit do chodu signálu, může jím být každý z vás!

Je před námi spoustu letních akcí, kde se chceme ukázat, ale sháníme pomocnou sílu, která by se mohla podílet na cestách po křesťanských akcích. Jedná se především o Dny lidí dobré vůle, Katolickou charismatickou konferenci, slovenské setkání P 15, festival United a další.

Začátkem července opět proběhne dev-camp, „soustředění“ našich vývojářů. Co bude plodem letošní práce uvidíme, ale věřím, že se máme na co těšit.

Červnová porada proběhla i s P. Jendou Balíkem a hlavním tématem diskuze byl Krakov. Vymýšíme, jak se zapojit, jak být dobrým prostředníkem mezi centrem dění a těmi, kteří se na setkání nedostanou, jak fungovat online na místě a jak vám být co nejvíce k dispozici. Co by se vám ze strany signálů v souvislosti s Krakovem líbilo?

Již jste asi zaregistrovali, že konečně začaly vycházet dlouho očekávané díly seriálu Bůh, sex a manželství. Nové díly se vám budou ibjevovat vždy v s.magazínu, ale neváhejte sledovat přímo společenství.