Březen byl nabitý – Tsunami, diecézní setkání mládeže a porady, které byly 11. a 25. Jedna opět i s Jendou Balíkem.


Na poradě s Jendou jsme dlouhou dobu diskutovali a vyměňovali si názory ohledně vzhledu a praktičnosti uspořádání homepage. Občas jsme se v názorech trochu lišili, ale k výrazným rozporům ani hádce nedošlo. Náš hrach pracuje jako o život, v tuto chvíli má i dokonce jednoho pomocníka k ruce, ale stále nám šikovní a ochotní programátoři chybí. Mohli bychom toho tolik posunout dál, ale chybí pracovní síla :)

Vymýšleli jsme, jak pojmout Tsunami víkend. Vlna dobrovolníků z okolí Brna s volným víkendem a touze po výletu se nenahrnula, tak jsme se domlouvali, jaké zvolíme alternativy, jak to celé pojmeme. Jak to nakonec dopadlo si můžete přečíst zde.

Prakticky jsme řešili, co bude na diecézkách. Nová trička, rozdělení jejich počtů do diecézí, dobrovolníci na stánky, výroba nových placek, signály point, soutěž o mobil a zkrátka spoustu okolností, které je nutné zařídit, abyste si nás na diecézku alespoň všimli.

Dále jsme hledali, na jakých dalších akcích se ukážeme. Čeká nás pouť médií, kam se vydá Terka. Katolická charismatická konference a setkání mládeže P15 v Popradu, kde bude za signály s největší pravděpodobností Anežka. Křesťanských akcí je před námi více – Dny víry, Camp festUnited... – uvidíme, zda bude možné se i tam ukázat.

Přemýšleli jsme, koho dále do chatu a chceme tímto vyzvat i vás, abyste nám navrhli, koho byste uvítali na chatu s osobností. Své tipy nám pište na [email protected] nebo do zprávy @Terina_Demlovic.

Duchovní – otec Pepa se nám tu neukázal, protože výletnil po Patagonii. Tak snad příště.