Jak jste mnozí jistě zaregistrovali, na konci března proběhl Tsunami víkend No.3. Původně to byli zváni všichni dobrovolníci a pomocníci, kteří jsou - nebo by rádi byli - zapojeni do chodu signály.cz, nakonec to bylo velmi pěkné setkání týmu s bývalými členy RT a jejich partnery nebo rodinami. Jak jsme se měli?

Realizační tým v Rajhradě

Ráno jsme z kraje Brna vyrazili pěšky do nedalekého Rajhradu. Pojali jsme to jako příjemnou jarní vycházku a zároveň teambuilding pro realizační tým. Účastnili se Václav, Anežka, Hrach a Terka. Náš duchovní o. Pepa byl teprve na cestě zpět z několikatýdenního výletu do Patagonie. 

V Rajhradu se pomalu blížil čas oběda. Ještě předtím jsme si ale prohlédli krásný klášter, klášterní kostel a veřejnosti zpřístupněné podzemí. Prohlídku jsme měli pouze sami pro sebe a mělo to svoje kouzlo.

Rajhrad

Na domluvený čas přijeli bývalí členové RT - Aneta Macanová s rodinou, Kristýna Kučerová s přítelem a Zdenča Ondra Geršlovi včetně dcerky. Poobědvali jsme, popovídali o životě, minulosti, současnosti i budoucnosti signálů a zkrátka odpočinkově prožili sobotní odpoledne. Po obědě jsme v klášteře spolu s mnoha dalšími slavili mši svatou a poté po několika více či méně vydařených skupinových fotografiích vyrazili zpět do Brna a dalších koutů republiky. 

Byl to velmi hezký den a na Tsunami No. 4 se těšíme na viděnou i s vámi ostatními. Ať už komorně u společného oběda v restauraci nebo celý víkend na faře ve velkém kruhu.

Fotky z akce najdete ZDE.

Váš RT