V únoru jsme měli dvě porady hned týden po sobě (16. a 25.), tak naši činnost shrneme v jednom zápisu. A tentokrát přinášíme i více fotografií - aneb vývojář Hrach pracuje s vysokým nasazením a dámská část týmu se zajímá.


Přemýšlíme nad dalšími lidmi do chatu s osobností, kteří hosté by vás mohli zajímat, jaká témata jsou pro vás chytlavá, zkrátka koho pozvat.

Blíží se diecézní setkání mládeže, spousty mladých potenciálních dobrovolníků pro signály.cz a naším cílem je o sobě dát co nejvíce a nejlépe vědět a nalákat na signály další generaci. Nově registrovaní se můžou těšit i na nějaké dárky!

Za dva týdny bude Tsunami víkend! Doufáme, že všichni současní i budoucí dobrovolníci na signálech se víkendu zúčastní, více se osobně poznáme a zažijeme pěkné chvíle.

Všimli jste si videí k YouCatu? Na blogu youcat.signaly.cz v rubrice YouCat - katecheze vychází každý týden článek s videem, které komentuje vždy část YouCatu. Za redakci velmi doporučujeme, jsou to velmi kvalitní, věcné, stručné a přitom hluboké komentáře. I za tím se skrývá nějaká ta práce nás a ochotných dobrovolníků.

V e-shopu najdete zbrusu nové fotografie triček signály.cz. Fotografie stojí rozhodně za prohlédnutí, jsou velmi povedené! Děkujeme fotografovi a modelům za nafocení.

A protože práce je mnoho a dobrovolníků málo, vyzýváme vás všechny na zapojení se do dění signály.cz! Nejde jen o psaní článků, ale nabízíme různorodé činnosti a nespočet způsobů, jak pomoci. Nebojte se přiložit ruku k dílu! Pište na [email protected] :)