Jistě jste si všimli nových fotek v našem e-shopu. Ale co tomu předcházelo? :)

Dne 17. 12. 2014 se na s.roomu signály.cz děly opravdu zajímavé věci. Nejen že se samotný s.room stal žehlírnou, salonem a přípravnou v jednom, ale i jeho suterén posloužil jako ideální prostředí pro fotografický ateliér. Konalo se totiž focení triček do e-shopu signály.cz!

Všichni jsme se sešli kolem jedné hodiny a začala příprava všeho potřebného. Já jsem žehlila trička na focení, fotograf Petr Bukovský vytvářel ateliér z obyčejné podzemní garáže, vizážistka Martina Franková upravovala modely Martina Filipa a Zuzanu Novákovou, jež byli vybráni z řad zájemců přihlášených na casting, a Vašek vše dokumentoval.

Po nalíčení a učesání se už konečně mohlo přejít k tomu nejdůležitějšímu – focení. To proběhlo pod vedením našeho profesionálního fotografa Petra Bukovského, který fotí převážně svatby, portréty nebo menší (firemní) reportáže. Moc mu proto děkujeme za jeho čas vyhrazený pro signály.cz.

A tak se fotilo a fotilo... Jednou zleva, jednou zprava, ruku na bok, vlasy upravit, úsměv, blik, cvak... Prostě focení jak má být. Zuzka i Martin vše výborně zvládli a vy si můžete prohlédnout jak průběh příprav a focení (video, fotky), tak výsledky práce všech zúčastněných (kde jinde než v e-shopu :) ).

Snad se Vám fotky líbí!

Anežka