S novým rokem 2015 vám opět přinášíme krátký report toho, co se děje v zákulisí signály.cz.


Ač se to nezdá, tak na každé poradě je mnoho témat k probrání a vyřešení. Aktuálně jsme dotáhli do konce duchovní podporu na signály.cz, kterou věříme, že rádi využijete a bude vám k radosti a ku pomoci.

V březnu (20.-22.) se uskuteční Tsunami víkend pro dobrovolníky signály.cz. Víkend bude plný zábavy, poznání a třeba i nových informací. Na víkend jsou zváni nejen současní pomocníci, ale i zájemci o dobrovolnickou pomoc na signálech. Na přípravě víkendu pracujeme a brzy vypustíme do světa i další informace.

Znáte knihu Klávesnice mezi nebem a zemí? Doufáme, že vás potěší informace o přípravě dalšího dílu tohoto "top výběru z blogů"! Rozhodně oceníme vaše zapojení do přípravy knihy a proto vás zveme k vybírání a tipům na kvalitní články. Více informací zde.

Od postní doby najdete na signály.cz blog zaměřený na YOUCAT, kde budou videa a další zajímavé materiály pro použití a využití jak jednotlivců, tak celých společenství.

Před Velikonocemi jsou již tradicí diecézní setkání mládeže a my se budeme snažit na všech objevit. Těšíme se na vás na stánku!

Doufáme, že pro vás není žádná novinka zmínka o chatu s osobností. V lednu jsme pozvali MUDr. Ilonu Burdovou, jejíž odpovědi můžete najít v archivu na stránce chatu a na únor je již připravený Max Kašparů. Připravujte si vzkazy a dotazy, opět půjde o velmi zajímavého hosta, který vám může poskytnout kvalitní a jedinečné odpovědi na vaše otázky.

Příští porada začátkem února bude i s o. Jendou Balíkem.