Listopadová porada realizačního týmu se týkala převážně plesu, který se nekompromisně blíží. Sháníme tombolu a zajišťujeme vše potřebné, abyste si ples užili! Těšíme se na viděnou již za týden v pátek 21. 11. 2014.

Doufáme, že jste zaznamenali informaci o castingu – hledáme modely a modelky pro nafocení triček do e-shopu, tak se neváhejte zapojit a právě vy můžete být novou tváří propagačních materiálů signály.cz.

Dále jsme diskutovali o blogu Tajemství člověka, kde se vám chceme dále nabízet tematické kvalitní formační, vzdělávací, poučné články a zkušenosti. Zapracujeme na zapojení redakčních dobrovolníků, protože je mezi vámi mnoho skvělých spisovatelů a zkrátka lidí, kteří mají druhým co říct. A je škoda vaše dary nevyužít.

Poslední bod programu byla „služba duchovní podpory“, která bude brzy na signály.cz nově spuštěna. Budete moci využít naslouchajícího ucha kněží, řádových sester a bratrů, kteří tu budou pro vás.

Ač byla porada poměrně dlouhá, tak ani v těchto téměř třech hodinách nechyběla legrace, což můžete registrovat na fotce. Terka z redakce a Anežka z marketingu, obě nové tváře, už se dá se říct „otrkaly“ a do práce jdou s úsměvem :-) o. Pepa se o to případně postará.Co se týče účasti, tak Vašek nás fotil a víc nás tentokrát nedorazilo, Renata (redakce) a Hrach (vývoj) byli omluveni.