Další porada Realizačního týmu se uskutečnila v pondělí 20. 10. ve 13 hodin a 13 minut. Co jsme v ospalé poobědové náladě probírali?


Poradu jsme začali modlitbou, kterou vedl náš nový duchovní o. Josef Novotný (dále jako o. Pepa). Připomenul nám, že se v tomto období máme více modlit za misie, a to třeba i modlitbou za naše nevěřící kamarády.

Čím jsme se od poslední porady zabývali? Vašek se zúčastnil Fóra mládeže v Brně, domlouval příští chat s Mons. Graubnerem a začal psát žádosti o granty.

Naše nová posila Anežka (marketing, propagace, PR) organizovala blížící se ples. Byla se podívat v sále, prodávala lístky a mimo jiné natáčela s Vaškem video, které brzy zveřejníme.

Honza zprovoznil prodej vstupenek na ples. Také několik dnů v kuse programoval a svou práci shrnul stručně (a pro někoho zřejmě i výstižně) pod pojem „dependency injection“.

Renata řešila běžný chod redakce, napsala tiskovou zprávu, domlouvala realizaci aktuálního tématu Tajemství člověka a tvořila redakční manuál pro novou šéfredaktorku. Ani redakci se velké změny v obsazení RT nevyhýbají a Renata ji bude postupně předávat nastupující Terez Demlové.

Velkým tématem porady byl opět ples. Anežka s Vaškem nám představili, co již zařídili a co je ještě čeká.

Dále jsme reflektovali první chat s P. Karlem Skočovským a řešili další, který proběhne 31. října s Mons. Graubnerem. Během prvního chatu bylo položeno celkem 25 otázek.

Vašek nám poreferoval o Fóru mládeže a zvláště o reakcích na signály.cz. V návaznosti na ně jsme se rozhodli plně zprovoznit sdílení našeho Slova na den na facebook.

Také jsme se shodli na tvorbě a zaslání newsletteru, protože za poslední dobu se toho na signály.cz událo opravdu mnoho a nemálo novinek nás ještě čeká.

Na závěr reportu z porady ještě jeden zajímavý poznatek. Minule jsme zjistili, co vše dokáže náš koordinátor Vašek a dnes se nám o. Pepa přiznal, že umí chodit po rukách. Ještě ale nevíme přesně, jak s touto informací naložit. :)

Poradu jsme ukončili modlitbou. Příště se sejdeme 31. října i s P. Jendou Balíkem.