131. porada Realizačního týmu signály.cz proběhla 10. 10. 2014 od 10.10 hodin. Co jsme řešili na poradě v netradičně rozšířeném složení?


Účastníci poradyVáclav Vacek (koordinátor signály.cz), Honza Škrášek (vývoj), Renata Svobodová (redakce), Anežka Močubová (marketing), P. Jenda Krbec  a P. Josef Novotný (duchovní).

Program:

Poradu jsme začali klasicky modlitbou a neklasicky předáváním darů: Anežka, naše nová posila pro marketing, PR a propagaci, dostala kytičku, my všichni jsme pak byli obdarováni o. Jendou, který nám dal knížku Na cestě. Asi proto, abychom úspěšně pokračovali na cestě i přes to, že o. Jenda Realizační tým opouští. Na poradě jsme také přivítali nového člena RT – o. Josefa Novotného, našeho nového duchovního. Více o něm se dozvíte v rozhovoru, který připravujeme.

Na fotce můžete vidět dva nové členy RT - Anežku uprostřed a o. Pepu druhého zprava.

V době od poslední porady jsme měli všichni vcelku napilno. Koordinátor Vašek sháněl nové grafiky, realizoval první chat s osobností, jehož hostem byl P. Karel Skočovský, navštívil zasedání Sekce pro mládež ČBK a stihl spoustu dalších záležitostí.

Vývojář Honza řešil spíše menší věci, jelikož měl plné ruce předvolební práce. :)

Šéfredaktorka Renata spustila nové redakční téma Tajemství člověka, napsala tiskovou zprávu a podstoupila sérii schůzek s redakčními dobrovolníky. Kromě se starala o běžný chod redakce.

Ani naše nová posila Anežka nelenila. Nejvíce energie vložila do přípravy 4. plesu signály.cz.

Ples byl také jedním z hlavních témat, které jsme na poradě probírali. Řešili jsme cenu lístků, jejich grafický návrh, způsob prodeje a propagace, oslovení dobrovolníků a půlnoční překvapení. Na plese také spustíme nové funkce na signály.cz, které budou součástí sirupu (nové verze).

Dále jsme probírali úmysly modliteb – novou službu, kterou připravujeme. Vašek a o. Jenda se ptali na názor jiných duchovních a ladili pravidla.

Bulvární okénko na závěr: Během porady jsme také odkryli Vaškův estrádní talent. Umí totiž nejen stepovat a tančit lindy-hop, ale i kouzlit. Doufáme, že nám vše jednou předvede. :)

Další porada se uskuteční v pondělí 20.10. v 13.13 hodin.