Provoz komunitního webu signály.cz vyžaduje práci mnoha ochotných lidí. Jsou mezi nimi lidé placení na částečné úvazky, ale i dobrovolníci. Právě díky práci zdarma, kterou signálům mnoho uživatelů věnuje, je možné například denně aktualizovat redakční obsah!

Vývoj a zajištění všech služeb komunitního webu klade poměrně vysoké nároky. Z příspěvků od hlavního donátora – České biskupské konference, členů občanského sdružení a Klubu přátel, reklamy a jiných darů platíme převážně standardní provoz.

Od uživatelů signály.cz neustále dostáváme spoustu podnětů, výzev nebo proseb na programování dalších funkcí. Kvůli omezenému rozpočtu nejsme schopni vyhovět všem požadavkům i novým trendům nebo zprofesionalizovat některé služby. Přesto pomalu připravujeme novou tvář signály.cz i s některými inovacemi.

Na vývoj virtuálního a navíc křesťanského produktu se shání investice těžko. Dokonce i dobrovolníci se hledají v dnešní době těžko...Proto se obracíme opakovaně na samotné uživatele signály.cz s prosbou o podporu a pomoc.

  • Kdyby každý autorizovaný uživatel signály.cz podpořil web částkou 100 Kč / rok, pokrylo by to veškeré roční výdaje...
  • Nebo kdyby každý druhý registrovaný uživatel signály.cz podpořil web částkou 100 Kč / rok, byl by prostor už na poměrně zajímavý vývoj a zkvalitnění některých funkcí...

Jak je možné konkrétně pomoci

Dobrovolná práce (občasná práce z domu)

Klub přátel signály.cz

Dárcovská SMS

  • signály.cz můžete podpořit i dárcovskou sms ve tvaru DMS SIGNALY na číslo 87777 (cena jedné DMS je 30 Kč, signály.cz, o.s. obdrží 28,5 Kč, www.darcovskasms.cz)
  • pro roční podporu pošlete sms ve tvaru DMS ROK SIGNALY na číslo 87777

Dar, sponzoring

  • účet organizace: 2100033167/2010, rádi zašleme potvrzení o daru

E-shop – nákup zboží, reklama na webu signaly.cz, modlitba

 

Jsme rádi, že využíváte komunitní web signály.cz. Budeme vděční nejen za vaši podporu, ale i za nápady, náměty a připomínky. Děkujeme za pochopení.

PS: Ta žabička se mi prostě líbila, jinak hlubší souvislost nemá:) Václav.