Přinášíme vám zápis z porady Realizačního týmu. Ano, i přes prázdniny občas schůzujeme. :)


Účastníci poradyVáclav Vacek (koordinátor signály.cz), Honza Škrášek (vývoj), Renata Svobodová (redakce) a P. Jenda Krbec (duchovní).

OmluveniMíša Zobačová (marketing, propagace, PR).

Datum: 22. července 2014
Čas: 10.10
Místo: s.room, Kozí 8, Brno

Program:

Ačkoli jsou prázdniny v plném proudu, Realizační tým signály.cz pracuje. :) Od poslední porady jsme se zabývali samými zajímavými věcmi. Vašek byl například na Dnech lidí dobré vůle na Velehradě a na Katolické charismatické konferenci, jak se ostatně můžete dozvědět z jeho čtivých reportáží (Velehrad, KCHK).

Honza (kromě drobných programátorských činností) připravil a realizoval sirup camp, kde spolu s dalšími šikovnými programátory pohnuli se sirupem. O tom, co vše naprogramovali, se dočtete v Honzově článku.

Míša si užívala dovolené v jižních krajinách. Renata si také vybírala zasloužené volno, zamířila však na sever.

Na poradě jsme probírali možnost vydat druhý díl knihy Klávesnice mezi nebem a zemí, přičemž jsme se rozhodli, že do toho půjdeme. Můžete se tedy těšit nejen na zajímavou knihu z blogových příspěvků, ale také na jejich vybírání, do kterého se budete moci zapojit.

Dále nám Vašek stručně shrnul pokračující přípravy na Celostátní setkání animátorů. Také jsme probírali jinou veledůležitopu akci - ples signály.cz.

Ujasnili jsme si, co vše by měl mít na starosti nový vedoucí propagace a marketingu, kterého právě hledáme.

Dále jsme probírali program Dobrý skutek a možnosti jeho realizace.

Ani modlitba a čtení Evangelii gaudium nechybělo - proběhlo však netradičně až na závěr porady.

P. Jenda s Františkem. :)