Již 126. zasedání Realizačního týmu signály.cz se uskutečnilo 12. 6. 2014. (Povšimněte si krásné shody čísel!)


Účastníci poradyVáclav Vacek (koordinátor signály.cz), Honza Škrášek (vývoj), Renata Svobodová (redakce) a P. Jenda Krbec (duchovní).

OmluveniMíša Zobačová (marketing, propagace, PR).

Datum: 12. června 2014
Čas: 10.10
Místo: s.room, Kozí 8, Brno

Program:

Poradu jsme zahájili společnou modlitbou a tradičním čtením exhortace Evangelii gaudium. Tentokrát jsme dokonce nad přečteným úryvkem i debatovali.

Následně jsme prošli naše úkoly, které jsme o poslední porady udělali. Vašek opět schůzoval s mnoha lidmi, například s tiskovým střediskem ČBK. Kromě setkávání a běžnému zařizování se věnoval administrativní práci (např. fakturování).

Honza nakonfiguroval náš nový router, začal pracovat na nové stránce pro dobrovolníky, převáděl domény signály.cz a přemýšlel o nových funkcích, například o propojení redakčního obsahu s twitterem.

Míša pokračovala ve zhodnocování dotazníků z diecézek, domlouvala mediální partnerství a starala se o náš profil na umsemumtam.cz.

Renata editovala články, starala se o každodenní běh redakce a napsala seznam tipů na články od řeholnic, řeholníků, kněží či seminaristů (již brzy se o tom dozvíte více).

Po „archivaci úkolů“ jsme probrali jen pár věcí a tentokrát se nejednalo o nic zásadního.  Vašek nám sděloval, jak probíhala schůzka s tiskovým centrem ČBK.

Debatovali jsme také nad možností znovuobnovení newsletteru.

Honza s Vaškem diskutovali o budoucnosti webinářů.

Honza nám sdělil, jak probíhá organizace sirup campu a lanařil přítomnou ženu, aby jim vařila. Pokud chcete naše programátory na týdenním „soustředění“ materiálně podpořit, umíte vařit a můžete aspoň část jednoho dne (29.6.-6.7.) být v Brně, pak jste skvělý adept na vaření pro programátory. (Ozvěte se třeba zde do komentářů.)

Toto je Honza, kterému můžete na sirup campu vařit. :)

Na závěr porady nám dal Bůh skrze Jendu požehnání a směle jsme se vydali na oběd, u kterého jsme probírali například strasti kněžského života.

Příští porada Realizačního týmu se uskuteční již 19. června a navštíví nás i P. Jenda Balík.