Přinášíme vám zápis z další porady Realizačního týmu signály.cz, která se uskutečnila 27. května. Čím jsme se zabývali, co plánujeme a co jsme jedli? :)


Účastníci porady:

Václav Vacek (koordinátor signály.cz), Honza Škrášek (vývoj), Renata Svobodová (redakce), P. Jenda Krbec (duchovní) a Míša Zobačová (marketing, propagace, PR).

Datum: 27. května 2014
Čas: 14.14
Místo: s.room, Kozí 8, Brno

Program:

Poradu jsme začali společnou modlitbou, tentokrát však bez pravidelného čtení exhortace Evangelii gaudium, protože Jenda „Františka zapomněl“. Namísto toho nás pohostil melounem a jahodami, které jsme zapíjeli (jak jinak než) bezovým sirupem. :)

Poradu jsme si užívali v letním duchu. Kromě pojídání jahod jsme losovali výherce.

Pokračovali jsme „archivací“ úkolů, které jsme od poslední porady udělali. Vašek opět podstoupil sérií jednání, např. o tvorbě vlastních videí. Komunikoval s DCM či tiskovým centrem ČBK. Sháněl nový font pro sirup, který zatím nekoupil, zato však máme nový router na akce, abychom vám zajistili dobré připojení. :)

Míša strávila spoustu času vyhodnocováním dotazníků a přípravou výher. Mimo to se starala o běžné věci, např. o reklamu.

Honza naprogramoval unikátní jména pro malé profilovky. Ve svém nadšeném statusu o tom napsal: "Mohl jsem diky tomu zapnout vysoce agresivni cachovani, diky kteremu pageload (objem dat) stranky (na desktopu) klesl o 90 %!"

Renata připravila výroční zprávu redakční sekce, udělala korekturu pár textů a klasické redakční záležitosti.

Poté, co jsme si prošli všechny úkoly, probrali jsme nejbližší akce, na kterých budeme nebo chceme být. Nejdelší čas jsme strávili evaluací dotazníků, které jsme distribuovali na diecézních setkání mládeže a online. Míša nám prezentovala jejich výsledky. Všem děkujeme za zajímavé tipy na zlepšení i za vyjádřenou chválu!

Sladký meloun a debatující Honza.

Dále jsme si ujasnili, jaké největší změny nás čekají v sirupu (nové verzi). Můžete se těšit na novou funkcionalitu společenství, kvalitnější stream (na homepage proud toho, co se děje), vylepšení akcí, jiné rozložení homepage a přehlednější strukturu redakčních blogů.

Na závěr porady jsme vylosovali 50 dotazníků, jejichž autoři vyhrají balíček cen (viz samostatný článek).

Příští porada se zřejmě uskuteční 12. června.