Již 111. porada Realizačního týmu signály.cz se uskutečnila v příznačné datum 1. 11.

Účastníci porady:
Vendy Krůlová (koordinátorka signály.cz), Maruška Vrzalová (ekonomika), Míša Zobačová (marketing, propagace, PR), Jan Škrášek (vývoj), Renata Svobodová (redakce). Dostavit se nemohli: P. Jan Krbec (duchovní) a Kristýnka Kučerová (marketing, propagace, PR).

Datum: 1. listopadu 2013 
Čas: 9.00 
Místo: s.room, Kozí 8, Brno

Program:

Poradu jsme začali společnou modlitbou, po které jsme probírali, co kdo za poslední měsíc udělal.

Marketingový tým se zabýval zvláště organizací plesu, který se uskuteční již v pátek 8. listopadu. Kristýnka s Míšou zajišťovaly např. tombolu, spolu s dobrovolníky připravovaly výzdobu a staraly se o propagaci plesu.

Na plese pracovala i koordinátorka Vendy. Navštívila také katechetický kongres, kde vedla seminář o signály.cz. V Praze se zúčastnila zasedání Sekce pro mládež ČBK a sešla se s redakcí časopisu IN. Vendy dále domlouvala grafiku a tiskový tým na Celostátní sektání animátorů. Chystá se prezentovat signály i v dálné krajině - na Konferenci o médiích v Sarajevu.

Ekonomka Maruška se starala o grantové žádosti, podala ji například na Magistrát města Brna. Kromě běžné agendy také prodávala lístky na ples a zařídila, aby se na něm pilo dobré víno. :-)

Renata řešila každodenní redakční záležitosti (koordinace, články, problémoví uživatelé) a domlouvala realizaci aktuálního tématu na prosinec. Také navštívila koncert Redmana a Smithe, kde (mimo jiné) nabrala zkušenosti z průběhu tiskové konference. :-)

Honza vytvořil systém pro prodej lístků na ples a opravoval různé chyby. Taky procházel naše subdomény a osvětlil nám tuto problematiku, abychom mohli společně vyřešit, jaké bude jejich další směřování.

Posléze jsme probírali uzavření projektu z grantu Renovabis a naplánovali, jak konkrétně ho úspěšně dokončit.

Řešili jsme také ples a domluvili poslední věci, jako například půlnoční překvapení, na které se můžete opravdu těšit. :-)

Naše příští porada proběhne ve čtvrtek 7. listopadu a bude zaměřená pouze na vyřešení posledních věcí před plesem. Na normální poradu se sejdeme ve čtvrtek 21. listopadu.