Letos sice o něco později než minulý rok, ale za to mnohem snadněji a pohodlněji. I tak by se dalo mluvit o prodeji lístků v pořadí již na 3. signalácký ples, který proběhne 8. listopadu ve Společenském centru Brno-Bystrc.


Prodej lístků bude poprvé probíhat přes e-shop. Na této adrese najdeš objednávkový formulář, lístky si pohodlně zamluvíš kliknutím na číslo stolu a zvolením počtu lístků k tomuto stolu pomocí tlačítek + a -. Pak lístky stačí jen zaplatit. Platbu prosím proveď kartou nebo převodem na účet. Zaplacené lístky si pak můžeš vyzvednou na plese u vstupu nebo na roomu po domluvě. Pokud nemáš možnost platit elektronicky, napiš Marušce Vrzalové na mail [email protected] a domluv se s ní na platbě v hotovosti. Cena jednoho lístku je stejně jako minulý rok 170 Kč.

Do poznámky prosím napiš svoje jméno a příjmení.

Nákup lístků nelze stornovat.

Jsi členem občanského sdružení signály.cz? Máš levnější lístky na ples!

Pokud jsi členem občanského sdružení signály.cz, máš lístek jen za 150 Kč. Tato akce platí pro každého člena sdružení na jeden lístek. Objednávej lístky přes tuto adresu.

Chceš se zapojit do příprav plesu a pomoci nám za barem, s tombolou nebo nějak jinak?

Pokud chceš pomoci s plesem jako dobrovolník, napiš Kristýně vzkazem přes signály.cz. Cena lístku pro dobrovolníky je jenom 100 Kč, navíc každý dostane jedno pití a malé občerstvení jako poděkování za pomoc.