Již několik let je zde na signály.cz každoročně pořádaná soutěž o několik lístků na Katolickou charismatickou konferenci. Ani letošní rok není vyjímkou.


 

Soutěžíme o 18 x 2 lístky na KCHK, která proběhne 10. - 14. července 2013 na brněnském výstavišti. Jejím mottem je: "On je hostem u hříšného člověka(Lk 19,7)

Pro zapojení do soutěže je nutné splnit dvě podmínky:

  • být členem signály.cz, o. s.
  • do komentářů pod tento článek napsat kolika ročníků KCHK jsi se již účastnil/a, dále důvod, proč se chceš KCHK zúčastnit letos nebo komu chceš lístkem udělat radost v tomto tvaru:

SOUTĚŽ: Na KCHK jsem byl již ....x, důvod, proč se chci letošní KCHK zúčastnit nebo komu chci lístkem udělat radost

 

Jak se stát členem signály.cz, o.s.?

Členem se může stát každý registrovaný uživatel signály.cz, který chce pravidelným příspěvkem podporovat provoz signály.cz. Stačí se přihlásit na adrese www.signaly.cz/os funkcí "Přidat se do společenství" a po zaplacení členského příspěvku (studenti 100 Kč/rok, pracující 200 Kč/rok) a poskytnutí potřebných údajů, Ti bude schváleno členství. Členské příspěvky se platí buď hotově v signály.cz room nebo převodem na účet 2800033168/2010, jako variabilní symbol je potřeba uvést číslo uživatele, podle kterého bude platba identifikována (číslo uživatele najdeš po přihlášení kliknutím na "MŮJ PROFIL, OSOBNÍ INFORMACE") Specifický symbol můžeš nechat prázdný.

Nevíš, jestli jsi už členem nebo jestli máš zaplacený příspěvek za poslední rok?

Zkontroluj si, jestli jsi členem společenství www.signaly.cz/os a dotazy směřuj na [email protected] nebo vzkazem pro kucerovk.

 

Do soutěže se lze zapojit do 21. června do 12:00 (do této doby je také nutné být členem signály.cz, o. s. , včetně zaplaceného členského příspěvku), jména vítězů se objeví v dalším článku na blogu Realizačního týmu signály.cz. Vítěze o výhře informujeme prostřednictvím vzkazu na signály.cz.

AKTUALIZACE!!!!!

Jelikož do data 21.června se do soutěže zapojilo 15 lidí, z nichž celkem 2 nesplňovali podmínky soutěže (nebyli členy signály.cz, o. s. ani se jimi do 21. června nestali), bylo vyhlášeno druhé kolo soutěže!

Soutěžící, kteří splnili podmínky soutěže získávají vždy dva lístky na KCHK 2013. Vítěze na výhru upozorníme vzkazem na signály.cz.