V srpnu letošního roku proběhne 3. ročník křesťanského multižánrového festivalu UNITED. Festival se již tradičně koná ve Vsetíně, okresním městě na Valašsku. Díky signály.cz máš naný i ty možnost vyhrát lístky na tento festival.


Program bude pestrý, kromě koncertů českých i zahraničních kapel nebudou chybět semináře, divadla, filmy, sporty ani společná ranní a večerní setkání s duchovním programem.

Stejně jako minulý rok, i letos se můžeš těšit na soutěž o 4 x 2 vstupenky na tento festival, který se pomalu stává stálicí mezi letními křesťanskými festivaly.

Soutěž bude probíhat ve čtyřech kolech, můžeš se zapojit do každého zvlášť a tím zvýšit šanci na výhru. Soutěžní kola budou vyhlášena vždy jednou za 14 dní v pondělí, tj. 10. 6., 24. 6., 8. 7. a 22. 7., na blogu unitedfestival.signaly.cz. Společně s novým kolem bude vyhlášen výherce kola předchozího, výherce posledního kola bude vyhlášen 5. 8.

 

Co mám pro zapojení do soutěže udělat?

Aby ses mohl zapojit do soutěže, musíš splňovat tyto podmínky:

  • být registrovaný uživatel signály.cz
  • mít ve sledovaných blog unitedfestival.signaly.cz (díky tomu budeš v obraze o průběhu soutěže a neunikne ti žádná důležitá informace o festivalu)
  • u kola, ve kterém se chceš zapojit, splnit jeden úkol ve formě přidání komentáře pod článek vyhlašující toto kolo (úkoly budou blíže specifikované u každého kola zvlášť)

Jak si mám dát blog unitedfestival.signaly.cz do sledovaných?

Pro zařazení blogu unitedfestival.signaly.cz do tvých sledovaných blogů stačí na tomto blogu kliknout vpravo nahoře na možnost SLEDOVAT.

 

Díky tomu, že budeš mít blog ve sledovaných, zobrazí se ti v ohláškách každý nový uveřejněný článek na tomto blogu a ty budeš mít přehled o průběhu soutěže.

Neváhej a zařaď si tento blog mezi sledované hned, startujeme již v pondělí 10. 6. 2013!