Před týdnem touto dobou se Společenské centrum Bystrc otřásalo v základech. Probíhal tam totiž 2. ples signály.cz, který se nesl v duchu verše z Lukášova evangelia Máme proč se veselit a radovat.

A že jsme se veselili a radovali, co nám síly stačily. Celý ples zahájili skvělí moderátoři Ričík a Vendy (vendykr) společně s duchovním signály.cz P. Jendou Krbcem a Anetou Macanovou, koordinátorkou signály.cz. P. Jenda vedl modlitbu, ve které všechny vyzval, aby alespoň jeden tanec během večera s radostí věnovali Bohu.

Všichni, kteří na ples přišli, to mohli roztančit na tanečním parketu za doprovodu skupiny NOTA BENE, zapojit se do taneční soutěže, zasoutěžit si v tombole nebo se naučit country tance, které jako předtančení uvedli obyvatelé s.life.

K příjemné atmosféře přispěl i bar, který kromě obvyklého sortimentu tentokrát nabízel i něco navíc. Všichni si pochutnávali na vynikajících jednohubkách a toustech a na výborném štrůdlu. Byla zde možnost osvěžit se i jedním ze tří koktejlů, který bar nabízel, nechybělo ani portské víno (dolihované víno z oblasti severního Portugalska) a další (o něco typičtější) nápoje.

Závěrem tohoto malého ohlédnutí děkuji za celý Realizační tým signály.cz  úžasným moderátorům, všem dobrovolníkům, sponzorům, účastníkům plesu a ostatním, kteří se nějak zapojili do jeho příprav nebo realizace. Jen díky vám se ples vydařil. Snad se vám na něm líbilo a příští rok se potkáme na dalším, již třetím plese signály.cz. :o)

oficiální fotogarafie z plesu od Dominika Davida najdete zde.