Přípravy druhého plesu signály.cz jsou v plném proudu. Pojďte si zasoutěžit o dva lístky na něj, zapojte se do jeho příprav nebo prostě přijďte na parket!


Aktualizace Aktualizace Aktualizace Aktualizace Aktualizace

Výhercem soutěže se stala: zipet. Gratulujeme!

Aktualizace Aktualizace Aktualizace Aktualizace Aktualizace 

 

 

Vyhlašujeme soutěž o 2 lístky na ples signály.cz

Motto letošního plesu signály.cz zní: „Máme proč se veselit a radovat…“. Na toto motto navazuje i naše soutěž o dva volňásky na ples. Zapojení se do ní je jednoduché – stačí splnit tyto jednoduché podmínky:

  1. publikovat na signály.cz ve svém fotoalbu fotku (popř. fotky) navazující na aktuální motto plesu
  2. tomuto fotoalbu je třeba přidat dva štítky: soutěž a ples2012
  3. název musí začínat „Soutěž ples
  4. fotoalbum je třeba publikovat do 21. 10. 2012

Autor nejoriginálnější a nejlepší soutěžní fotky/ek vyhraje 2 lístky na ples signály.cz, jeho jméno bude uvěřejněno v článku na tomto blogu do 24. 10. 2012.

 

Neboj se, zapoj se

Rád přikládáš ruku k dílu? Pomoz nám s přípravou plesu –  zapoj se jako dobrovolník nebo nám pomoz s uspořádáním plesové tomboly. Každá volná ruka je vítána :-)

Dobrovolníků bude třeba několik – do šatny, na bar, úklid, prodej tomboly… Pokud by ses rád/a zapojil/a, napiš Kristýně (kucerovk, [email protected]) a ona ti ráda poskytne všechny potřebné informace.

Máš nějakou věc, kterou bys mohl darovat do tomboly, případně tip na někoho, kdo by něco zajímavého mohl darovat (rodiče, firma…)? Napiš nám. Sponzoři tomboly budou zviditelněni během plesu. Bližší informace dodá Kristýna Kučerová ([email protected]).

Za veškerou pomoc moc děkujeme! :-)

 

Prodej začíná… právě dnes!

Plesové lístky jsou v prodeji od 1. října. Lístky si můžeš rezervovat na mailu [email protected] (uveď prosím své jméno, příjmení, číslo stolu, počet lístků, způsob platby a způsob vyzvednutí lístků). Cena vstupenek činí 170 Kč, pro členy signály.cz, o.s. 150 Kč. 

Číslo stolu si můžete vybrat v přehledu ZDE.  (červená = obsazené, modrá = zarezervované, ale nezaplacené, bílá = můžete rezervovat)

Více informací najdeš na stránce plesu: https://www.signaly.cz/2-ples-signaly-cz .