Porada realizačního týmu č. 93 se konala 2. srpna v 10 hodin, na s.roomu.



Účastníci zasedání:

Koordinátorka signály.cz Aneta Macanová (leukkippe), ekonomka Marie Vrzalová (maruskaV), manažerka Kristýna Kučerová (kucerovk), koordinátorka vývoje Zdeňka Ptáčková (Zdendanda), šéfredaktorka Markéta Trmačová (majkiii), programátor Jan Škrášek (hrach), stážistka Barbora Boháčová

Omluveni: P. Jan Krbec (frantisek07)

Datum: 2. 8. 2012

Čas: 10:00

Místo: s.room, Kozí 8

Program:

Jako první bod porady každý informoval druhé o tom, co se za uplynulé dny událo v jeho sekci a na čem v minulých dnech pracoval:

  • Aneta komunikovala s DCM a se Sekcí pro mládež ohledně CSM ve Žďáru, poskytla rozhovor pro web CSM a koupila pro signály.cz bar, který bude k vidění na stánku signály.cz na CSM ;o)
  • Kristýna čerpala jeden týden dovolené. Ve zbývajícím týdnu stihla vyřídit objednávku triček, zajistit týmu signály.cz na CSM týmové visačky, začala systematizovat věci své sekce na Redminu a jako vždy komunikovala ohledně mediálních partnerství.
  • Markétu zaměstnal přesun dokumentů ze sisi na Redmine, administrace porady a věnovala se běžné redakční agendě.
  • Zdeňka připravovala GPS hru na CSM a v týmu se zabývali aktualizací databáze.
  • Maruška platila faktury, zpracovávala peněžní deník, vyřídila nákupy potřebných věcí na CSM a věnovala se agendě ohledně církevní sítě.
  • Barbora se věnovala finální realizaci nových fundraisingových předmětů a i ona vyřizovala nákupy potřebných materiálů na CSM. Věnovala se také nové koncepci Biblického impulzu.
  • Kristýna, Maruška, Bára a Markéta si navíc společně udělaly pracovní team-building trochu jinak - společně uklízely room. Do úklidu se náhodou zapojil k radosti všech i bývalý koordinátor signály.cz HejTi se svou ženou Kateřinou - moc děkujeme! :-)

Celý následující program porady se věnoval Celostátnímu setkání mládeže a účastní signály.cz na něm. Domlouvali jsme dopravu na místo, zrekapitulovali jsme, jaké věci ještě zbývá sehnat a dohodli se, které jsou pro nás prioritní a jaké shánět dále nebudeme. Probrali jsme také videoreklamy a jejich přípravu a natáčení, nakonec jsme se podrobně věnovali GPS hře, kterou nám Zdenda představila a vysvětlila.

Každý si z porady odnesl několik úkolů, které se týkaly Celostátního setkání mládeže, na který se takřka celý náš tým chystá a bude ve stánku signály.cz. Příští porada se uskuteční až po tomto setkání.